Contact

Het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Atlas Feijenoord heeft veel geïnvesteerd in de buurtvaders. De buurtvaders bestaat uit een groep van 10 personen die allemaal woonachtig zijn in de wijk Hillesluis. Hun doel is de sociale controle in alle buurten van de wijk Hillesluis te verbeteren en positief uit te buiten ten behoeve van de veiligheid in de buurt en haar bewoners.

De vrijwilligers van stichting Atlas Feijenoord hebben hun werkwijze zelf bedacht en de praktijk verder ontwikkeld door meer vrijwilligers erbij te betrekken. Door goede inzet van de buurtvaders en goede samenwerking met de buurtagent(en), het jongerenwerkteam en deelgemeente Feijenoord worden de buurtvaders gezien als een van de beste voorbeelden voor een burgerinitiatief binnen de deelgemeente Feijenoord.

Naast het surveilleren in de buurt (2x in de week) van 20.00 tot 22.00 uur, organiseren de buurtvaders en andere vrijwilligers ook veel activiteiten voor de buurt, o.a. themabijeenkomsten zoals: opvoeding, veiligheid, sportactiviteiten, opzoomer-activiteiten, uitstapjes voor de jeugd en nog veel meer! De buurtvaders werken ook samen met het jongerenwerk van Stichting Welzijn Feijenoord, zoals het surveilleren bij activiteiten op oud & nieuw en andere jongeren evenementen in de wijk Hillesluis.

Contact opnemen met de buurtvaders kan via de kanalen in de rechterkolom.

Loading

0 Reviews

Write a Review

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact info

Walravenstraat 33, 3074 NL Rotterdam, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register