Contact

Buurtbewoners willen een gezellige sfeer, kinderen willen onbezorgd buiten kunnen spelen en ouders willen een plek waar dat kan. Één van de middelen om dat te realiseren is Duimdrop. Eenmaal lid kunnen kinderen gratis spelmateriaal lenen bij Duimdrop en met het geleende speelgoed spelen op het plein.  Omdat Duimdrop het hele jaar open is wordt de Duimdropbeheerder een bekend gezicht op het plein en weten kinderen waar ze terecht kunnen. Maar de Duimdrop is ook de plek waar een gezamenlijk buurtfeest georganiseerd kan worden, wat kan leiden tot mooie initiatieven van ouders en buurtbewoners samen.

Kortom: DUIMDROP kan op veel verschillende gebieden iets betekenen in de wijk. In de eerste plaats is dat natuurlijk het bieden van een veilige, vertrouwde speelplaats voor kinderen, maar zeker ook een plek waar buurtbewoners welkom zijn en worden uitgenodigd mee te doen .

Duimdrop Stichtseplein bestaat sinds 1 augustus 2008. De beheerder van deze speeltuin is Menno en hij wordt daarbij ondersteund door Carmlita. Bereikbaar via het nummer in de rechterkolom

Loading

0 Reviews

Write a Review

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact info

Stichtseplein, 3074 TM Rotterdam, Nederland

Closed now
Monday 10:00am - 12:00am
Tuesday 10:00am - 6:00pm
Wednesday 10:00am - 6:00pm
Thursday 10:00am - 6:00pm
Friday 10:00am - 6:00pm
Saturday 10:00am - 6:00pm
Sunday Closed
Local time 9:14pm
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register