Contact

Na de sluiting van “de Klup”, de huiskamer van de Landbouwbuurt in 2015, viel er een groot gat voor de buurtbewoners in Vreewijk. Mensen hadden geen plek meer om elkaar te ontmoeten. Rotterdammers Bianca en Angelique vonden dat daar verandering in moest komen. Zo ontstond in oktober 2017 het Praathuis aan de Disselstraat. Het ‘huiskamertje van de wijk’ was een feit én met succes! Inmiddels wordt er volop gebruik gemaakt van het Praathuis.

”Wanneer je binnenkomt in de huiskamer aan Disselstraat 57, kom je binnen in een gezellig, knus optrekje met Fabeltjeskrant decoratie aan de muren. Het is echt een huiskamer waar je je al snel op je gemak voelt.”

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd in het Praathuis. Zoal Tafeltje Dekje, elke dinsdag wordt er gezamenlijk gegeten voor een kleine bijdrage van € 4 euro. Naast Tafeltje Dekje zijn er nog meer activiteiten, zoals bingo of koersballen. Het Praathuis moet het hebben van vrijwilligers die het belangrijk vinden dat de wijk met elkaar in contact komt. Iedereen geeft een helpende hand en samen maakt er bij het Praathuis een gezellige boel van.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan gewoon eens langs in ’t huiskamertje van de wijk of stuur ze een berichtje via Facebook. Bekijk het filmpje van het Praathuis via deze link.

Loading

0 Reviews

Write a Review

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact info

Disselstraat 57, 3075 CB Rotterdam, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register