Contact

Wil jij leren spelen in een theater, rappen en dansen? Ben jij Rotterdammer, Beverwaarder, IJsselmondenaar? En tussen de 9 en 16 jaar? Lijkt het je leuk om mee te spelen in het grootste jongeren theaterstuk van IJsselmonde? Allemaal ja? Dan is YUTS Level up echt iets voor jou!

Wat is YUTS Level Up?

YUTS biedt jou na schooltijd een 14 weken-programma waarin je samen met andere jongeren gaat leren produceren, acteren, zingen en dansen. In die 14 weken wordt je klaargestoomd voor het grootste jongeren theaterstuk van IJsselmonde. Het programma wordt afgesloten met een première van de voorstelling in het Podium van Islemunda! En iedereen mag komen kijken. Deelname is gratis voor jongeren die serieus aan de slag willen met theater maken. De eerste editie is al van start gegaan. 

Urban Arts-lessen

Naast YUTS Level up kun je het gehele jaar meedoen aan de Urban Arts-lessen. Deze lessen volg je na schooltijd in het vetste theater van IJsselmonde. Hier kun je kiezen tussen dans, muziek, zang, DJ en rap. De lessen zijn onder bepaalde voorwaarden gratis via het Jeugdfonds Sport Cultuur Fonds. Val je niet binnen deze voorwaarden dan betaal je 20 euro per maand. Je bent in ieder geval altijd welkom voor een gratis proefles.

Loading

Contact info

Herenwaard 17, 3078 AK Rotterdam, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register