Contact

Woonstad

De wijk klaarmaken voor de toekomst en ruimte maken voor iedereen. Elke wijkbewoner verdient een fijne plek om te wonen. Woonstad biedt woningen voor iedereen die aangewezen is op de sociale woningmarkt. De focus ligt hierbij op het bouwen en beheren van goede en duurzame woningen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. 

Met meer dan 60.000 ruimten in beheer kan Woonstad echt het verschil maken. De woningcorporatie zet zich in voor de Rotterdammers van nu, maar ook voor de stad van morgen.

Aanbod

Woonstad  biedt verschillende soorten ruimtes. Je kunt terecht voor sociale huurwoningen tot koopwoningen en bedrijfsruimtes. Bekijk hier voor het actuele aanbod.

Werkwijze

Je kunt bij Woonstad woningen huren of kopen. Het werkt als volgt: 

Sociale huurwoning; woningen worden verhuurd aan de mensen die ingeschreven staan bij Woonnet Rijnmond. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter de kans op een woning. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per jaar. De voorwaarden voor wie welke woning mag huren lees je hier. 

Vrije sector huurwoning; bij het aanbod vrije sector huur zie je alle eengezinswoningen en appartementen die te huur zijn. Vind je niet meteen wat je zoekt? Dan kun jij je aanmelden en ontvang je direct een e-mail als er een woning online komt die past bij jouw wensen.

Koopwoning; houd regelmatig de advertenties koopwoningen in de gaten. Vind je niet meteen wat je zoekt? Meld je aan en ontvang direct een e-mail bij nieuw aanbod. Of blijf op de hoogte via Facebook.

Bedrijfsruimte; Je krijgt persoonlijk advies en je eigen contactpersoon als je op zoek bent naar een bedrijfsruimte. Of je nu starter of doorgewinterde ondernemer bent. Samen met jou kijkt Woonstad wat de beste plek is voor jouw onderneming. Lees hier hoe je een bedrijfsruimte huurt. 

Contact

Bezichtiging plannen, een reparatie aanvragen of een andere vraag? Neem contact op met Woonstad via de contactpagina of door te bellen naar 010 440 8800. 

Deze organisatie/initiatief heeft geen vast bezoekadres in de Beverwaard, maar is wel actief in de wijk. Het bezoekadres in Rotterdam-Zuid is: 

Ooltgensplaathof 1, 3086 NC Rotterdam.

Andere contactgegevens vind je onder het kopje contactinfo. 

 

Loading

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register