Contact

Wat is Woonbron

Wonen is een basisbehoefte. Iedereen, hoe klein het budget ook is, moet mee kunnen doen in de samenleving. Woonbron zorgt voor goed en betaalbaar wonen voor wijkbewoners met een smalle beurs. Kwetsbare mensen kunnen rekenen op Woonbron. 

De woningcoöperatie heeft ruim 25.000 objecten in Rotterdam en is de partner voor prettig wonen. Vandaag voor morgen. 

Dankzij samenwerkingen met klanten, gemeenten en andere partijen die werkzaam zijn in de Beverwaard streeft Woonbron ernaar om u een woning te bieden die qua grootte en prijs bij u past. 

Betaalbaar verblijven in een gebouw of woning die schoon, heel en veilig is. Daar kunt u bij Woonbron op rekenen. Woningen worden blijvend verbeterd door onderhoud, duurzaamheidsmaatregelen, renovatie en soms door nieuw te bouwen. Zo kan Woonbron betaalbaar wonen blijven garanderen. 

Hoe komt u in aanmerking

Door te reageren op referentiewoningen op Woonnet Rijnmond komt u in aanmerking voor een woning in Beverwaard. Als antwoord op uw reactie ontvangt u een vragenlijst. Nadat u deze heeft ingevuld en heeft teruggestuurd wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Daaropvolgend ontvangt u binnen 3 tot 6 maanden een passend aanbod. 

Urgentie aanvragen

Als er sprake is van een noodsituatie waardoor u dringend op zoek bent naar een nieuwe woning dan komt u mogelijk in aanmerking voor een urgentieverklaring. Een urgentieverklaring geeft u voorrang bij het reageren op woningen zodat uw noodsituatie zo snel mogelijk wordt opgelost. 

U kunt voor de aanvraag van een urgentiegesprek contact opnemen met de klantenservice van Woonbron. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Contact opnemen

Bezichtiging plannen, een reparatie aanvragen of een andere vraag? Neem contact op met Woonbron door te bellen naar 088 966 0000. 

Deze organisatie/initiatief heeft geen vast bezoekadres in de Beverwaard, maar is wel actief in de wijk. Het bezoekadres is: 

Havenstraat 106, 3024 TJ Rotterdam.

Andere contactgegevens vind je onder het kopje contactinfo. 

Loading

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register