Contact

Wat is WijkHub Beverwaard

WijkHub is een initiatief van gemeente Rotterdam en is er voor alle wijkbewoners. Het is een plek waar medewerkers van de gemeente werken. Mensen die weten wat er gebeurt ,speelt en leeft in De Beverwaard.

De Wijkhub De Beverwaard ligt in Cafe ”Doet-ff-mee”. Hier kunt u binnenlopen voor vragen, ideeën of om een melding te maken over uw omgeving. In de WijkHub werken bijvoorbeeld ook de wijkagent of jongerenwerker. U krijgt er direct antwoord op uw vragen. Of u hoort welke collega bij de gemeente u op een ander moment verder helpt. U kunt een Wijkhub zo binnenstappen als het bord buitenstaat. Een afspraak maken is niet nodig. 

Contactpersonen

WijkHub Beverwaard heeft twee contactpersonen:

-Hèlene Mast

-Bert van Duuren

Wilt u iets leuks organiseren voor uw buurt of straat maar wilt u daarbij hulp? Heeft u vragen over je wijk? Dan kunt u bij Helène en Bert terecht. Zij leggen verbindingen tussen bewoners, ondernemers en professionals. Daarbij onderhouden zij nauw contact met de gebiedscommissie IJsselmonde en de verschillende afdelingen binnen de gemeente.
Wilt u met hen in contact komen? Helène bereikt u via hs.mast@rotterdam.nl / 06 – 22693541 en Bert via bn.vanduuren@rotterdam.nl / 06 – 47781460.

 258 Keer bekeken

Contact info

Oude Watering 204, 3077 RD Rotterdam, Nederland

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register