Contact

Waarom Wijkconciërge Beverwaard

Een sterke wijk Beverwaard met bewoners die meedoen en zich prettig voelen in de leefomgeving. Dat is goed voor de leefbaarheid, het gevoel van veiligheid en saamhorigheid in de buurt. De Wijkconciërge Beverwaard helpt dit te realiseren. De Wijkconciërge Beverwaard is het dagelijkse aanspreekpunt de buurt en toegankelijk voor ondernemers, bewoners en jongeren. Hij of zij houdt in de gaten of een wijk schoon, heel en veilig is. Alles voor een prettige leefomgeving.

Het werk van de wijkconciërges ligt op straat. Zij weten wat er speelt. Hij of zij is in dienst van de gemeente of een woningbouwcorporatie. Jouw wijkconciërge is een herkenbare en aanwezige schakel tussen de gemeentelijke diensten en de bewoners van de wijk. Je ziet de wijkconciërges daarom vooral buiten en soms vanuit een bereikbare plek in jouw buurt.

De wijkconciërge Beverwaard is actief in de hele wijk. Hij of zij legt contacten met onder meer jou, andere buurtbewoners, woningbouwcorporaties, de politie, handhavers, gebiedsnetwerkers en andere partijen in jouw buurt.

Samen werken aan het creëren en behouden van een schone en veilige woonomgeving waar het prettig wonen is. Zo levert de wijkconciërge een bijdrage aan de leefbaarheid in de Beverwaard.

Taken van de wijkconciërge

De gemeente Rotterdam werkt hard aan veilige wijken. Er zijn maar liefst 26 wijkconciërges actief. De wijkconciërges zijn aanspreekpunt voor de wijkbewoners. Taken van de wijkconciërge;

 • Praten met en luisteren naar bewoners.
 • Helpen of ondersteunen bij kleine klachten.
 • Toezicht houden op de naleving van (gedrags)regels
 • Onderhouden van contact met (sociaal) wijkteam, wijkagent en meldpunt overlast.

Contact met jouw wijkconciërge

Bij bepaalde problematieken of vragen kan de wijkconciërge je helpen of in contact brengen met de juiste mensen. Frits Grooters en Huib van der Weijden zijn de wijkconciërges in Beverwaard. 

 • Frits Grooters
 • Oude Watering 174
 • 06 – 204 023 94
 • Huib van der Weijden
 • Oude Watering 174
  06 – 124 784 61

Zij zijn er voor jou en zetten zich samen met jou in voor de wijk. Is er iets in jouw woonomgeving kapot. Ervaar je overlast. Of wil je meehelpen om de wijk schoon en veilig te houden? 

Benader Frits of Huib. 

 

Contactgegevens Frits:

Oude Watering 174  

06 – 204 023 94

 

Contactgegevens Huib:

Oude Watering 174 
06 – 124 784 61

 

Buiten is van ons allemaal.

Loading

Contact info

Oude Watering 174, 3077 RC Rotterdam, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register