Contact

Wijkagent Beverwaard

Elke wijk in Rotterdam heeft een eigen wijkagent. Samen met zijn collega’s van het basisteam, zoals surveillanten en rechercheurs werkt hij aan een veilige wijk door handhaving en opsporing. Vaak is de wijkagent een eerste aanspreekpunt in de wijk en een bekend gezicht. Hij kent veel inwoners en ondernemers en spreekt regelmatig met hen. De Wijkagent Beverwaard weet door al die contacten wat er speelt in de wijk en hij kan in een vroeg stadium problemen oplossen en liever nog, voorkomen. De wijkagent zoekt actief contact met de inwoners van hun wijk en hebben bijvoorbeeld een spreekuur of werken regelmatig op een centrale plek in de wijk.

Samenwerkingen

Sommige problemen kan een wijkagent zelf oplossen door met wijkbewoners in gesprek te gaan. Maar soms gaat het om iets dat niet (alleen) voor de politie, maar voor de gemeente of bijvoorbeeld een woningbouwvereniging is. De wijkagent kan je dan doorverwijzen naar hulpverlening of andere instanties. De wijkagent werkt samen met partijen als de gemeente en woningbouwverenigingen. De wijkagent zit regelmatig met de gemeente, woningbouwverenigingen en andere instanties om de tafel. Zo weten alle partijen wat er aan de hand is. Samen met jou zorgt hij voor de veiligheid in jouw wijk of buurt.

Contactgegevens wijkagent Beverwaard

Kijk voor een actueel overzicht op https://www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten/lijst?geoquery=3077+TB&distance=5.0 

Heb je te maken met een spoedgeval? Je kunt de politie altijd bereiken via 112 en 0900-8844 of langsgaan bij de politie.

Het dichtstbijzijnde Politiebureau in de wijk Veranda, Cor Kieboomplein 475 te Rotterdam. Dit bureau is van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00-1700 uur geopend. 

Loading

Contact info
Open now
Monday 9:00am - 5:00pm
Tuesday 9:00am - 5:00am
Wednesday 9:00am - 5:00am
Thursday 9:00am - 5:00pm
Friday 9:00am - 5:00pm
Local time 4:18pm
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register