Contact

Wat is Vraagwijzer Ijsselmonde

Vraagwijzer Ijsselmonde is een gratis loket van de gemeente Rotterdam voor informatie en advies. U wilt zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Vraagwijzer Rotterdam is er voor iedereen die advies en ondersteuning nodig heeft op bepaalde gebieden, zodat u dit kunt realiseren. Van administratie tot opvoeding. En van juridische kwesties tot gezondheid en financiën.

Ondersteuning

Voor onder meer onderstaande vormen van ondersteuning kunt u terecht:

-Het regelen van Wmo-voorzieningen

-Juridische kwesties

-Het versterken van uw eigen netwerk, bijvoorbeeld als u eenzaam bent

-Financiële problemen

-Activiteiten en mogelijkheden in de wijk

Zo werkt de Vraagwijzer

Samen met een medewerker van de Vraagwijzer zoekt u naar een passende oplossing voor uw vraagstuk. U bepaalt zelf welke mogelijkheden het beste bij u passen of wat uw familie, vrienden of buren kunnen doen.

Indien u meer gespecialiseerde ondersteuning of hulp nodig heeft, dan verwijst de Vraagwijzer u door naar een andere organisatie in de wijk. Dit kan bijvoorbeeld het wijkteam, de Kredietbank of een hulpverlener van een zorgorganisatie zijn.

Hoe kunt u terecht

1. Langskomen

U kunt zonder afspraak langskomen op een van de locaties in de Wijk Ijsselmonde. Naast de locatie aan de Heerenwaard vindt u de Vraagwijzer Ijsselmonde ook in Huis van de Wijk De Focus (donderdag van 10.00-12.00 uur) en Huis van de Wijk Lombardijen (woensdag 09.00-12.00 uur).

2. Telefonisch spreekuur

U kunt ook online een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. Of u belt 14 010 voor het maken van een telefonische afspraak.

3. Online

Via de pagina Zorg of hulpkuit u uw zaken online regelen.

Loading

Contact info

Herenwaard 23, 3078 AG Rotterdam, Nederland

Tuesday 9:00am - 12:00am
Monday 9:00am - 12:00am
Wednesday 9:00am - 12:00am
Thursday 9:00am - 12:00am
Local time 7:35pm
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register