Contact

In de Verhage vestiging Beverwaard is de laatste tijd hard gewerkt aan een grootschalige verbouwing. De Verhage, gevestigd in Winkelcentrum Beverwaard, heeft het naastgelegen pand erbij betrokken waardoor het ruimtelijker is opgezet. Daarnaast is het voorzien van een volledig nieuw interieur in warme tinten en beschikt het over een uitgebreid assortiment voor lunch, diner en alles daartussenin.

Franchisenemer Farid Youssef is erg trots op zijn store. “Er is ontzettend hard gewerkt om tot dit resultaat te komen. We krijgen dan ook hele positieve reacties van onze gasten, waar wij als team erg veel energie van krijgen”. Naast de uitstraling is er binnen het assortiment ook een hoop veranderd. Je kan bij ons namelijk niet alleen terecht voor het welbekende snackassortiment, maar tegenwoordig ook voor vers bereide sandwiches, tosti’s, gebak en een goede kop koffie. Op dit moment zijn onze deuren alleen geopend voor afhaal, maar hopelijk kunnen wij onze gasten binnenkort een mooi plekje aanbieden in ons sfeervolle restaurant!”

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 42 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers.

Horeca sluiten? Niet bij Verhage! Al onze stores blijven dagelijks geopend voor afhaal. Plaats jouw bestelling via: https://e-food.nl/rotterdam/verhage-beverwaard-1, telefonisch of loop gewoon even bij ons binnen.

Loading

Contact info

Oude Watering 274, 3077 RD Rotterdam, Nederland

Open now
Monday 11:30am - 8:30am
Tuesday 11:30am - 8:30pm
Wednesday 11:30am - 8:30pm
Thursday 11:30am - 8:30pm
Friday 11:30am - 8:30pm
Saturday 11:30am - 8:30pm
Sunday 11:30am - 8:30pm
Local time 4:26pm
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register