Contact

Wat is Unite these streets

Onder Rotterdamse jongeren, met name in Rotterdam-Zuid, neemt geweld nog steeds toe. Unite these streets maakt zich in samenwerking met de Gemeente Rotterdam hard voor het verbeteren van de positie van de Rotterdamse jeugd. Het is een initiatief van Stichting 21 Culture, opgericht door de voorzitter van de stichting: U-Niq. Unite these streets is actief in de wijken van Rotterdam, waaronder in de Beverwaard.

De stichting realiseert dit door workshops aan te bieden die talentontwikkeling en gedragsverbetering stimuleren onder Rotterdamse jongeren tussen de 14 en 27 jaar. 

Workshops

Je kunt geheel kosteloos deelnemen aan workshops binnen de volgende disciplines:

-Rap en zang

-Schrijven/Spoken Word

-Dans

-Fashion

-DJ

-Artwork & SoVa Trainingen

Je krijgt les van professionele docenten die dankzij hun expertise inmiddels naam hebben gemaakt binnen hun vakgebied en bekend zijn binnen de Nederlandse entertainmentwereld. 

 

Werkwijze

Unite these streets werkt met disciplines en trainingen. Binnen de disciplines wordt gewerkt met SOVA-trainingen, waarbij je met diverse sociale aspecten aan de slag gaat. Je leert hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan en hoe je jezelf communicatief sterk(er) kan presenteren. De trainingen worden gegeven gedurende 3 blokken van 12 weken en zullen een keer per week plaatsvinden. Tijdens de trainingen komen verschillende disciplines aan bod en werk je aan een persoonlijk ontwikkelplan. Een keer in de zes weken heb je een gesprek met een docent over dit plan. De docent helpt je verder in je ontwikkeling. 

 

Inschrijven

Je kunt je kosteloos aanmelden voor de workshops van Unite these streets. Let op: je kunt je opgeven voor maximaal 3 disciplines. 

De workshops worden elke woensdagvond gegeven tussen 17.00 uur en 20.00 uur  in Huis van de Wijk De Focus – Oude Watering 324, Rotterdam. 

Meld je aan door te mailen naar info@unitethesestreets.com of vul het contactformulier in. 

Loading

Contact info

Oude Watering 324, Rotterdam, Nederland

Closed now
Wednesday 5:00pm - 8:00pm
Local time 10:24am
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register