Contact

Wat is Stichting Je Goed Recht

Soms leidt een probleem tot een situatie waarin je juridische hulp nodig hebt. Stichting Je Goed Recht biedt gratis eerste hulp bij juridische vragen en problemen aan alle wijkbewoners.

De stichting werkt samen met goede Rotterdamse advocaten om jou zo goed mogelijk te helpen. Ze kunnen je ook doorverwijzen naar de juiste instanties. Indien jouw rechtsprobleem te gecompliceerd is of jouw belangen uitsluitend door een advocaat behoren te worden behartigd, kan de stichting je doorverwijzen naar een van de (PRO DEO) advocaten uit haar netwerk die het geschikt acht voor jouw zaak.

Of je nu een probleem hebt met jouw buren, werkgever, familielid of een instantie, bij Stichting Je Goed Recht ben je altijd op het goede adres. 

Waarvoor kun je terecht

-Woning, huur, huisbaas

-Werk, werkgever, uitkering, pensioen

-Familie, huwelijk, erfenis, omgangsregeling

-Telefoon of energie contract, verzekeringen

Team en stagemogelijkheden

De stichting beschikt over een team enthousiaste rechtshulpverleners. 

Alle HBO’ers en MBO’ers die een stageplek zoeken zijn van harte welkom bij Stichting Je Goed Recht. Je bent een alleen een steun in de rug voor mensen die rechtshulp nodig hebben, maar krijgt ook de kans om jezelf te ontwikkelen. Een win-win situatie. 

Kom langs op het spreekuur in Beverwaard

Heb je hulp nodig bij een juridisch vraagstuk? Stichting Je Goed Recht houdt spreekuur in House of Hoep op maandag van 9.30 uur tot 12.30 uur in de oneven weken. Tijdens het spreekuur is er altijd een van de rechtshulpverleners aanwezig. Je kunt een afspraak maken in de woonkamer van House of Hope, op de 1e verdieping van Huis van de Wijk De Focus. Of door te mailen naar afspraak@stichtingjegoedrecht.nl of te bellen naar 06-27140212.

Kom je naar het spreekuur? Neem dan een geldig identiteitsbewijs en zoveel mogelijk documenten mee die te maken hebben met jouw vraag. Hierbij kun je denken aan brieven van gemeente, overheid, belastingdienst, verzekeraar, werkgever, UWV, huisbaas of een andere organisatie waarover jouw vraag gaat.

Loading

Contact info

Oude Watering 324, 3077 RE Rotterdam, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register