Contact

Stadion Feijenoord, in de volksmond ook wel De Kuip genoemd, werd in 1937 geopend als het voetbalstadion voor de thuiswedstrijden van Feyenoord. Ruim tachtig jaar later is dat nog altijd de primaire functie van deze voetbaltempel, maar het stadion is veel meer dan dat alleen.

 

De Kuip is een stadion waar vele memorabele Europacupfinales en interlands zijn gespeeld. Ook is dit stadion het vaste decor voor de KNVB Bekerfinale én een locatie waar vele concerten plaatsvonden en nog steeds plaatsvinden. Daarnaast beschikt De Kuip over een van de grootste congres- en evenementencentra van de regio Rotterdam, waar dankzij de grote diversiteit aan zalen wekelijks vele succesvolle zakelijke en/of particuliere evenementen worden gehouden.

 

Maar bovenal is De Kuip een stadion met een fantastische uitstraling, die wereldwijd geroemd wordt. Waar hem dat precies in zit, is niet onder woorden te brengen. Om dat te echt te kunnen snappen, moet je De Kuip zelf beleven. Tijdens een wedstrijd, een rondleiding, een feest of een ander evenement.

 

Het stadion heeft tijdens voetbalwedstrijden een capaciteit van 47.500 toeschouwers. Bij grootschalige evenementen, zoals concerten, kunnen er 50.000 mensen in het stadion.

 

Ga naar de website voor meer informatie.

Loading

Contact info

Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam, Netherlands

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register