Contact

Wat is Sportvereniging USV Rotterdam

Sportvereniging USV Rotterdam is een sportvereniging uit vriendschap en actief in de Beverwaard. Alle activiteiten van de vereniging vinden plaats op de accommodatie “De Schalm” Vosbergenpad 30, 3077 TV Rotterdam. 

Wat kun je er doen

Sportvereniging USV Rotterdam kent de volgende disciplines:

-Handboogsportvereniging 

-Hondensportvereniging

-Jeu de Boules-vereniging 

Handboogsportvereniging

Denk jij handballen leuk te vinden? Je kunt lid worden van de USV handboogsportvereniging door lid te worden van de NHB. Als lid mag je deelnemen aan officiële NHB–competities. Stuur een e-mail naar het secretariaat voor inschrijvingen en vragen. 

Hondensportvereniging

Wil je op een plezier manier trainen met je hond? Dan kun je training volgen bij USV Hondensport. De vereniging biedt training aan op verschillende niveaus. Zo kun je starten met een puppycursus en als jouw hond een half jaar oud is de cursus Sociale Huishond volgen. Kent jouw hond de basale commando’s en is deze minimaal 1 jaar oud, dan kun je aansluiten bij de cursus behendigheid. 

Een positieve leermethode voor baas en hond staan aan de basis van alle cursussen. 

Voor meer informatie of om je in te schrijven kun je contact opnemen met de accommodatie via telefoonnummer 010 4791726. 

Jeu de Boules-vereniging

Ongedwongen Jeu de Boules spelen bij een vereniging die gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel heeft staan? Dan ben je bij USV Jeu de Boules Rotterdam op de juiste plek. Alle wijkbewoners, van jong tot oud, kunnen deelnemen. De vereniging heeft maar liefst 18 grindbanen en nog een gezellig Frans pleintje met 4 tot 6 banen. 

Lid worden

Je kunt je aanmelden als lid door contact op te nemen met het secretariaat. De speeldagen zijn maandagmiddag van 13.00 uur tot 17.30 uur en donderdagavond van 19.00 uur tot 00.00 uur. In de even weken wordt ook op zondag gespeeld van 14.00 uur tot 17.00 uur. 

Natuurlijk ben je ook van harte welkom op de Jeu-de-Boulesbaan om even rond te kijken en mee te spelen. Hiervoor hoef je geen lid te zijn. Kom langs op een van de speeldagen. 

Loading

Contact info

Vosbergenpad 30, 3077 TV Rotterdam, Nederland

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register