Contact

Wat is Sport Performance Centre Rijnmond

Sport Performance Centre Rijnmond heeft een aantal programma’s opgezet gericht op het bewegen voor ouderen. De organisatie vindt het belangrijk om op latere leeftijd fit en vitaal te blijven. Een soepel lichaam zorgt voor een heldere geest. Want ouderen sporten en bewegen minder dan jongeren. In sport en bewegen licht de kracht van ieder mens verscholen, om zich goed te voelen.

Bij Sport Performance Centre Rijnmond werken topsporters, recreanten, bedrijven, mindervaliden, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ouderen aan een positieve ontwikkeling van hun lichaam en motoriek. Sport Performance Centre Rijnmond is geen sportschool, maar een bewegingscentrum. De slogan is niet voor niets ‘Focus on Movement’. Vanuit beweging werken aan de vitaliteit, revalidatie en gezondheid. Dit alles heeft tot doel om uw motoriek te verbeteren of meer tot zijn recht te laten komen in het dagelijks leven.

De voordelen van bewegen

Bewegen heeft een positief effect op uw gezondheid en verkleint de kans op chronische ziekten. Het zorgt voor een beter humeur, een betere nachtrust en een scherper geheugen. U voelt zich minder eenzaam en door gezellig samen te sporten houdt u het ook nog eens makkelijker vol.

Het Bewegen voor Senioren programma

Het Bewegen voor Senioren programma is voor 65-plussers. Onder deskundige begeleiding kunnen senioren sporten en bewegen. Het lesprogramma vindt plaats op maandag en donderdag. De lessen zijn gericht om fit te blijven en tegelijk om u beter en efficiënter te leren bewegen. Tevens legt u sociale contacten terwijl u lekker gezond in beweging blijft.

Meld u aan of kom langs

U kunt zich aanmelden voor de trainingen door een e-mail te sturen naar info@spcrijnmond.nl. Ook kunt u even bellen naar 010-2108775. U betaalt € 3,50 per training. Bij SPC Rijnmond kunt u ook een strippenkaart kopen voor meerdere lessen. Natuurlijk mag u vrijblijvend langskomen op een van de gezellige trainingen.

Zoveel mogelijk ouderen in beweging!

 

 

Loading

Contact info

Reitdiep 1, 3077 AZ Rotterdam, Nederland

Closed now
Monday 9:00am - 9:00pm
Tuesday 9:00am - 9:00pm
Wednesday 9:00am - 9:00pm
Thursday 9:00am - 9:00pm
Friday 9:00am - 9:00pm
Saturday 9:00am - 2:00pm
Sunday 9:00am - 2:00pm
Local time 9:58pm
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register