Contact

De voetbalvereniging L.M.O. is opgericht op zaterdag 1 mei 1937 in het sigarenmagazijn van de heer Kloppers in de Gouwstraat. De verenigingsnaam luidde bij de oprichting ‘Strangs Penny Points Boys’, afgekort S.P.P.B.. De Strangs Penny Points is te vergelijken met de staatsloterij en de postcodeloterij van deze tijd. De directie van deze loterij heeft de club elf blauwe shirts met witte mouwen geschonken.

Dit zijn tot op heden de clubkleuren van L.M.O. In augustus 1939 werd met één elftal ingeschreven bij de Rotterdamse Voetbal Bond onder de nieuw gekozen naam ‘Linker Maas Oever’. L.M.O. speelde haar thuiswedstrijden aan de Sluisjesdijk. In de oorlogsjaren moest dit veld verlaten worden en vond L.M.O. onderdak aan de Carnissesingel, bij de R.K.S.V. ‘De Spartaan’. Door de groei van de vereniging werd het onderkomen bij ‘De Spartaan’ te klein. L.M.O. verhuisde hierop naar de Schulpweg. Sinds 1967 heeft L.M.O. haar accommodatie aan de Smeetslandseweg.

L.M.O. heeft als doel een vitale en maatschappelijk betrokken voetbalvereniging te zijn, op een aantrekkelijk complex, voorzien van alle moderne faciliteiten, waar alle gebruikers veilig en met veel plezier en respect kunnen deelnemen aan trainingen, wedstrijden en (verenigings)activiteiten.

Loading

Contact info

Smeetslandseweg 11, 3079 CR Rotterdam, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register