Contact

Wat is PCB De Parel

PCB De Parel is een Protestants-Christelijke basisschool die kinderen kwalitatief onderwijs biedt. De basisschool bestaat al 35 jaar en is een begrip in Beverwaard en Rotterdam.

Leerlingen op een respectvolle manier voorbereiden op het leven in de maatschappij waarbij veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling staat bij de school centraal. Tijdens de lessen vormt de Bijbel de rode draad. Door daarover te praten en te zingen wil de school waarden en normen meegeven die bijdragen tot een positieve levenshouding ten opzichte van God en de medemens. 

De school biedt leerlingen de mogelijkheid om zichzelf te ontplooien. Belangrijk waarden zijn solidariteit, (naasten)liefde, eerbied en respect voor anderen. 

De school handelt binnen de wettelijke kaders, het onderwijs voldoet aan de kerndoelen, referentieniveaus en passende perspectieven. Ieder team bestaat uit gedreven professionals die samen de verantwoordelijkheid dragen voor goed onderwijs en het ontwikkelen van talenten van de leerlingen. 

Kleinschalig onderwijs 

De school is kleinschalig met +/- 275 leerlingen en onderverdeeld in een Voorschool voor peuters van 2 t/m 4 jaar, een Onderbouw voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en een Bovenbouw voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Ieder kind is uniek en het onderwijs wordt afgestemd op de mogelijkheden van ieder kind. Van taal tot rekenen en van kunst tot sport: het onderwijsaanbod is breed en gevarieerd. Dat jouw kind zich gewaardeerd voelt, geloof en plezier heeft in het eigen kunnen en dat hij zelfstandig en onafhankelijk van anderen kan functioneren zijn daarin van groot belang. 

Kennismaken en inschrijven

Voor het eerst naar school, het is een grote stap. Om deze stap een beetje makkelijker te maken is je kind van harte welkom voor een rondleiding op school en een kennismakingsdag om de sfeer op school te beleven en proeven. Neem contact op via het contactformulier voor een kennismaking. 

Direct inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier. 

Loading

Contact info

Molecatensingel 250, 3077 SH Rotterdam, Nederland

Closed now
Monday 8:30am - 3:30pm
Tuesday 8:30am - 3:30pm
Wednesday 8:30am - 12:30pm
Thursday 8:30am - 3:30pm
Friday 8:30am - 12:30pm
Local time 8:26am
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register