Contact

Een prachtige school in een fantastische wijk!

Basisschool PCB De Parel is een christelijke basisschool in de Beverwaard. De school heeft een peuterspeelzaal waar kinderen vanaf 2 jaar welkom zijn. Het is een rustige en warme plek waar kinderen zich thuis voelen. De Parel heeft oog voor de kwaliteiten van ieder kind en past het onderwijsaanbod daarop aan. Er is een plusklas voor leerlingen die makkelijk leren en Remedial teaching voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben.

Samenwerking met Ouders Goed contact met ouders of verzorgers vindt De Parel erg belangrijk. Samen zorgen ze voor een veilige en motiverende omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. De resultaten van de school liggen hoog en De Parel scoort boven het landelijk gemiddelde.

Waardevolle Punten op De Parel

  1. Gouden Driehoek: Het team van De Parel werkt samen met kinderen, ouders, externe partners en partijen in de wijk aan de ontwikkeling van de leerlingen. Deze samenwerking is in het belang van ieder kind.
  2. Actief Betrokken: Kinderen leren meer wanneer ze verrast worden en hun nieuwsgierigheid wordt geprikkeld. De lessen stimuleren betrokkenheid volgens bewezen technieken, zoals Teach Like A Champion. Ieder kind doet mee, wat zorgt voor de beste resultaten.
  3. Rijke Taalbeleving: De Parel besteedt veel tijd aan taal, wat de basis legt voor een goede toekomst. Dagelijks wordt gewerkt aan leesplezier en het vergroten van de woordenschat. Engels wordt vanaf groep 1 gegeven, wat een goede basis vormt voor de toekomst.

Bezoek De Parel Bent u nieuwsgierig naar basisschool PCB De Parel? Neem dan contact op met de directie, Arthur Verloop en Joyce van der Mei. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer: 010-4825226.

Kom langs en ervaar zelf de warme en stimulerende omgeving van De Parel, waar ieder kind de aandacht krijgt die het verdient.

Loading

Contact info

Molecatensingel 250, 3077 SH Rotterdam, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register