Contact

Wat is Oranjehof

De Oranjehof is gelegen in Rotterdam IJsselmonde. Het is een eigentijds centrum voor wonen, zorg en welzijn. Een veilige vertrouwde plek voor als u het niet meer (helemaal) zelf kunt. Het centrum wil het bruisende middelpunt van de wijk zijn voor alle actieve senioren.

Oranjehof is onderdeel van Lelie zorggroep en biedt een divers aanbod aan zorg, behandeling en thuiszorg in de omliggende wijk. Het is een kleurrijke en levendige ontmoetingsplek. Ook als wijkbewoner die niet in Oranjehof verblijft bent u welkom. Naast de Oranjehof ligt een appartementencomplex met zelfstandige appartementen voor 55-plussers. De appartementen worden verhuurd door woningcorporatie SOR.

Voor deze zorg en dienstverlening kunt u terecht

 

U kunt bij Oranjehof terecht voor:

-Kleinschalige verpleeghuiszorg

-Zelfstandig wonen met zorg en hulp thuis

-Geestelijke verzorging

Ook voor behandelingen diëtiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie kunt u terecht bij Oranjehof.

Dagbesteding

Oranjehof biedt dagbesteding op maat voor een zinvolle invulling van uw dagen. Bijvoorbeeld om dat u even niet zo lekker in uw vel zit. Of vanwege een lichamelijke of verstandelijke beperking, eenzaamheid, geheugenproblemen. U kunt een dagprogramma volgen dat aansluit bij wat u leuke vindt en nodig heeft.

Nieuwe contacten legt u eenvoudig in de Oranjerie, de brasserie van het centrum. Hier kunt u gezellig een praatje maken, samen koffie drinken en een hapje eten met andere senioren.

Programma’s voor ouderen

In Oranjehof kunt u met behulp van apparaten en onder begeleiding van de fysiotherapeut samen sporten en bewegen. U kunt meedoen met gerofitness (55+ fitness) en het programma Meer Bewegen voor ouderen. De oefenvormen zijn erop gericht om uw conditie op peil te houden, lekker in beweging te zijn en zo lang mogelijk vitaal te blijven.

Hoe u kunt deelnemen

U kunt zich aanmelden voor fitness en bewegen voor ouderen door een e-mail te sturen naar fysiotherapieoranjehof@leliezorggroep.nl.  U betaal voor gerofitness 20,20 euro per maand als u eenmaal per week deelneemt en 30,30 euro per maand als u tweemaal per week deelneemt. De kosten van meedoen met Meer Bewegen Voor Ouderen bedragen 10,10 euro per maand. De les is een keer per week.

 

Loading

Contact info

Immanuel Kantstraat 2, 3076 DE Rotterdam, Nederland

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register