Contact

Het begon allemaal bij Bakkerij Enpé in het Limburgse dorpje Sevenum. Behalve heerlijk brood en banket werden hier ook de smakelijkste Limburgse vlaaien gebakken. Een typisch regionale traktatie: tot in de jaren tachtig werd vlaai hoofdzakelijk in deze zuidelijke provincie gegeten. Tot in september 1986 de eerste vestiging van MultiVlaai in Amsterdam haar deuren opende. Men kon hier terecht voor fruitvlaaien, slagroomvlaaien, ruitjesvlaaien, kruimeltjesvlaaien en, naar later bleek een grote favoriet, de rijstevlaai met slagroom. Dagelijks vers uit Limburg, want ook toen al werden de vlaaien ’s nachts gebakken in Limburg en vervolgens vervoerd naar Amsterdam. De vlaaien werden in z’n geheel verkocht, maar ook in helften en zelfs in punten. Het concept bleek een gouden greep.

De vlaai werd vervolgens ontdekt door de rest van Nederland, want na Amsterdam volgden ook in andere plaatsen winkels van MultiVlaaiBakkerij Enpé onderkende het succes van MultiVlaai al snel en bracht de winkels onder in een franchise organisatie, waarmee de continuïteit en verdere groei van MultiVlaai werd gegarandeerd. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, ging Bakkerij Enpé enige jaren geleden op in de grote en dynamische bakkersorganisatie Bakkersland. De naam van Bakkerij Enpé werd veranderd in ‘Bakkersland Sevenum’. Naast vlaai werden ook (slagroom)taarten en klein gebak voor het eerst geïntroduceerd.

Helaas kwamen er een aantal moeilijke jaren voor Multivlaai. Kees Hermans en Maarten Steinkamp namen eind 2012 het bedrijf over van Bakkersland. Zij besloten dat Multivlaai een update nodig had zonder de recepten te veranderen. Er werden jaarlijks nieuwe producten tijdelijk aan het assortiment toegevoegd. Ook hebben zij extra aandacht gebracht naar het bezorgen van de producten, zodat als u niet naar de winkel kunt komen, het gewoon naar uw huis wordt gebracht.

Als u contact op wilt nemen met Multivlaai kunt u bellen of een e-mail sturen.

 

 

Loading

Contact info

Groene Hilledijk 147, 3073 AA Rotterdam, Nederland

Closed now
Monday 8:30am - 5:30pm
Tuesday 8:30am - 5:30pm
Wednesday 8:30am - 5:30pm
Thursday 8:30am - 5:30pm
Friday 8:30am - 5:30pm
Saturday 8:30am - 5:00pm
Sunday Closed
Local time 7:41pm
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register