Contact

Wat is Middin De Patio

Middin De Patio is een kleinschalige woon- en zorglocatie in de wijk Ijsselmonde voor ouderen met dementie en/of een verstandelijke beperking. Middin gaat uit van uw eigen kracht. Vakbekwame medewerkers kijken samen met u hoe u de eigen regie kunt houden in uw leven. De visie doe, durf, leef! staat hierbij voorop.

De locatie beschikt over 26 appartementen verdeeld over twee woonlagen. Als bewoner wordt u intensief begeleid door een deskundig team op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Rustig leven in een vertrouwde omgeving, dat is het uitgangspunt bij De Patio. De Patio is een 24-uurs-voorziening met behandeling en BOPZ-erkenning.

 

De Patio is onderdeel van Middin. Door de verschillende problematieken biedt Middin op verschillende locaties en veel levensdomeinen ondersteuning.

Over de appartementen

De appartementen beschikken over een eigen sanitaire voorziening. Woont u in een benedenappartement dan heeft u een klein terras. Woont u in een bovenappartement, dan heeft u een balkon.

Op de begane grond wonen dementerende ouderen. Op de eerste etage wonen ouderen met een verstandelijke beperking. De etages hebben ieder een gezamenlijke woonkamer. Hier kunt u nieuwe contacten leggen. Een kop koffie drinken en een hapje eten. Of familie ontvangen.

Aanmelden als vrijwilliger

Als wijkbewoner kun je iets voor anderen betekenen. Er is altijd wel een activiteit en een cliënt van Middin die je kunt helpen. Of het nu gaat om een boodschap doen, een bingo organiseren, knutselen, wandelen, koken op een steunpunt, een praatje maken, een muziekmiddag begeleiden of een jongere vergezellen naar paardrijles. Je kunt één op één contact aangaan of meehelpen bij groepsactiviteiten.

 

Aanmelden bij Midden De Patio

Wilt u meer weten over de diensten en mogelijkheden binnen Midden De Patio? Of wil je een situatie voorleggen om te kijken wat Midden De Patio voor u kan betekenen? Neem contact op door een e-mail te sturen naar clic@middin.nl

Loading

Contact info

Bierens de Haanweg 151, 3076 DB Rotterdam, Nederland

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register