Contact

Wat is Middin Dagbesteding Oranjehof

Middin Dagbesteding Oranjehof is geschikt voor wijkbewoners die ondersteuning kunnen gebruiken bij het invullen van de dagen. Bijvoorbeeld omdat u even niet zo lekker in uw vel zit. Vanwege een lichamelijke of verstandelijke beperking, eenzaamheid, geheugenproblemen of ter ondersteuning van uw mantelzorger.

Middin Dagbesteding ligt in de Oranjehof. Een veilige en vertrouwde plek die dient als het bruisende middelpunt van de wijk voor alle actieve senioren. Naast het dagprogramma op maat is er plek voor gezamenlijke momenten in de brasserie van het centrum. Leg nieuwe contacten en maak een praatje. Drink samen koffie. Of eet een hapje met andere senioren.

 

Hoe ziet een dag eruit

U ontmoet andere deelnemers aan de stamtafel van het Oranjehof. U drink samen koffie en nuttigt gezamenlijk een maaltijd. Vervolgens is er voor iedere deelnemer een dagprogramma op maat. Dat programma kan bestaan uit het bezoeken van één van de verenigingen of clubs op  locaties van Oranjehof, het ondernemen van een individuele activiteit met begeleiding, sporten, een cursus of vrijwilligerswerk.

Hoe u kunt meedoen

Meedoen kan wanneer u in het bezit bent van een indicatie via de Wmo, het PGB of de WIz.

Omdat de kosten van dagbesteding op maat relatief laag zijn, kunt u ook zónder indicatie deelnemen. U betaalt de kosten van deelname dan zelf. Bekijk de tarieven.

Wilt u meer weten over dagbesteding op maat of hulp bij het aanvragen van een indicatie? Of wilt u alleen of samen met uw mantelzorger, een dagje met Middin Dagbesteding meedoen? Neem dan contact op via (010) 291 00 888 van 8.00 uur tot 17.00 uur) of a.van.baardewijk@middin.nl

Na uw aanmelding krijgt u een intakegesprek met een dagbestedingscoach. Samen stelt u een plan op voor uw dagprogramma en hoe u uw doelen wilt bereiken.

De dagbesteding op maat vindt plaats in Oranjehof op maandag, dinsdag en vrijdag van ca. 10.00 uur tot ca. 16.00 uur.

 

Loading

Contact info

Immanuel Kantstraat 2, 3076 DE Rotterdam, Nederland

Monday 10:00am - 4:00pm
Tuesday 10:00am - 4:00pm
Friday 10:00am - 4:00am
Local time 8:42am
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register