Contact

Even voorstellen:

”Mijn naam is Coby Broeders ik ben reeds 28 jaar werkzaam in diverse onderdelen van de thuiszorg. Voor mij is persoonlijke zorg en aandacht erg belangrijk en hiervoor moet ook echt de tijd genomen worden. Professioneel en met plezier, persoonlijke beleving van optimale zorg met een warm hart.

Een goede relatie opbouwen met de patiënt maar ook aandacht voor de behoeftes en wensen van familieleden en mantelzorgers. Maatwerk voor zorgvragers en familieleden kortom zorg zoals u het hebben wilt. Dat plezier in het werk belangrijk is behoeft geen uitleg. Gediplomeerd en gemotiveerd, persoonlijk en toegespitst op de leefsituatie en de lichamelijke en mentale toestand van de cliënt. Op deze manier kunnen zorgvragers in hun vertrouwde omgeving blijven en bied ik familieleden ondersteuning door de zorg over te nemen. En dit alles in overleg met de zorgvragers en gezinsleden.

Dit was en is mijn motivatie geweest om zelfstandig te gaan werken, tijd is zo belangrijk. Aandacht en gewoon kunnen luisteren samen met een professionele aanpak is mijn remedie. Ik zie u graag snel voor een oriënterend gesprek!”

Loading

Contact info

Beverwaardseweg 271, 3077 GL Rotterdam, Nederland

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register