Contact

Wat is Humanitas Ijsselburgh

Woongebouw Humanitas Ijsselburgh levert thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning. Het is onderdeel van Stichting Humanitas en beschikt over een complex met 200 woningen.

Humanitas Ijsselburgh is er voor de meeste kwetsbaren in de wijk, van 0 tot 100+. Uw leven op uw eigen manier en zo zelfstandig mogelijk blijven leven is waar Humanitas Ijsselburgh u bij helpt. Uw levensvreugde en geluk zijn daarin het allerbelangrijkste. Alles om gelukkig oud te worden.

Persoonlijke aandacht staat bij Ijsselburgh centraal, waarbij u wordt gezien als een uniek individu met regie over uw eigen leven en u volwaardig onderdeel van de samenleving bent. De dienstverlening is laagdrempelig en open: alle wijkbewoners zijn welkom.

Kernwaarden

Deze kernwaarden vormen de rode draad binnen de dienstverlening:

-Het stimuleren van eigen regie over uw eigen leven. Zelf doen wat u daadwerkelijk nog zelf kunt doen of met hulp van de mantelzorg.

-Betrokkenheid van naasten. Een ruime kring van medewerkers, familieleden, verwanten, buren en vrienden die naast en gelijkwaardig aan elkaar betrokken zijn bij uw zorg- en dienstverlening.

-Denken in mogelijkheden. Bij Ijsselburgh ligt de focus op de leuke dingen in uw leven. De medewerkers zullen, binnen de mogelijkheden van de organisatie, zoveel mogelijk ingaan op uw individuele wensen en voorkeuren.

 

Ontmoetingscentrum en restaurant

De locatie beschikt over een ontmoetingscentrum en restaurant. In het ontmoetingscentrum kunnen bewoners met elkaar contact leggen en samen spelletjes doen zoals kaarten en sjoelen. Het restaurant is dé plek om te genieten van een kleine lunch of een kop koffie met wat lekkers.

Werken als vrijwilliger

Bij Humanitas Ijsselburgh kunt u aan de slag als vrijwilliger binnen de ouderenzorg en op het terrein van welzijn en hulpverlening. Mocht u zich willen inzetten voor Humanitas Ijsselburgh dan kunt u zich aanmelden via ikwilhelpen@stichtinghumanitas.nl.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning of dagbesteding van Humanitas Ijsselburgh, dan kunt u contact opnemen met de Humanitas Klantenservice. Bel naar 010 – 27 13 800 of e-mail naar klantenservice@stichtinghumanitas.nl.

Loading

Contact info
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register