Contact

Wat is Humanitas De Wetering

Humanitas De Wetering is een klein wooncomplex in de groene Beverwaard. Het biedt een nieuw thuis voor alle wijkbewoners die door lichamelijk klachten en dementie niet langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. 

Het gebouwd beschikt over appartementen waar u zo zelfstandig mogelijk en met alle vrijheid kunt wonen. Alle (medische) zorg die u nodig heeft en hulpmiddelen zijn binnen handbereik.

De mooie appartementen liggen in een veilige en gastvrije omgeving waar u alle ruimte heeft om prettig te leven. Uw eigen voordeur, eigen spullen en het meenemen van uw eigen huisdier is mogelijk. Faciliteiten als een dagelijkse maaltijdservice, schoonmaak van uw appartement, wasserette-service en persoonlijk alarmsysteem in uw appartement zijn aanwezig.

Activiteiten

Geniet midden in de groene Beverwaard van het comfortabele en gezellige leven in de Wetering. Maak een heerlijke wandeling door het nabijgelegen park. Drink een kop koffie op het terras of in de mooie tuin. Geniet van heerlijke gerechten samen met uw familie in het restaurant ‘de Zwoele Zalm’. Laat uw haren doen bij de kapper. Of neem deel aan activiteiten in het ontmoetingscentrum. In de Wetering hoeft u zich geen moment te vervelen.

Het zorgteam van De Wetering

-Specialist ouderengeneeskunde

-Fysiotherapeut

-Ergotherapeut

-Logopedist

-Diëtist

-Tandarts

-Psycholoog

-Gedragsdeskundige

-Geestelijk verzorger

Aanmelden als vrijwilliger

Bij Humanitas De Wetering kunt u aan de slag als vrijwilliger binnen de ouderenzorg en op het terrein van welzijn en hulpverlening. U kunt kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod van werkzaamheden. Aanmelden als vrijwilliger kan via ikwilhelpen@stichtinghumanitas.nl.

Hoe komt u in aanmerking voor De Wetering

U komt in aanmerking voor De Wetering met een zorgindicatie op basis van de Wet langdurige zorg, met een zorgzwaartepakket 4 tot en met 8 en 10. De indicatie kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg. Vaak betaalt u wel een eigen bijdrage. Voor vragen over de indicatie of de kosten kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Contact opnemen

Om te ervaren of u zich thuisvoelt in de Wetering, bent u van harte welkom voor een kennismaking. Neem gerust uw familie mee ? Bel voor een afspraak naar 010 – 27 13 800 of e-mail naar klantenservice@stichtinghumanitas.nl.

Loading

Contact info
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register