Contact

Huisartsenpraktijk ZorgPunt Lombardijen levert huisartsenzorg in de wijk Lombardijen in Rotterdam-Zuid. De huisartsen hebben allemaal patiëntenzorg, verdeeld over meerdere dagen. Zo streeft de praktijk naar continuïteit en teamzorg. De kwaliteit van zorg en de gezondheid van u als patiënt staan binnen de praktijk voorop.

U kunt bij de praktijk terecht voor reguliere zorg in de vorm van een consult tijdens een praktijkbezoek, telefonisch- en e-mailspreekuur of een huisbezoek. Naast de gebruikelijke reguliere zorg kunt u bij de praktijk terecht voor bijzondere ingrepen.

Hiervoor kunt u terecht

Voor de volgende ingrepen kunt u terecht:

-Het verwijderen van huidafwijkingen zoals moedervlekken, talgklieren, vetbulten of wratten

-Het verwijderen of inbrengen van anticonceptiemiddelen

-Rijbewijskeuringen

Het team

Het team van Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk ZorgPunt Lombardijen bestaat uit:

-Drie huisartsen

-Assistentes

-Verpleegkundig specialist in opleiding

-Praktijkondersteuner chronische zorg, GGZ  en ouderenzorg

 

Praktijkondersteuner ouderenzorg

In de huidige maatschappij neemt de zorg voor ouderen een steeds belangrijkere plaats in. De praktijkondersteuner ouderenzorg helpt de huisarts bij het leveren van deze zorg. Binnen de praktijk is een verpleegkundig specialist voor ouderen werkzaam. In overleg met de huisarts ziet en spreekt ze ouderen.

De verpleegkundig specialist werkt hierbij samen met onder meer de wijkverpleging, specialist ouderengeneeskunde en het sociaal wijkteam.

Psychische nood

Ervaart u psychische klachten, dan kunt u bij ZorgPunt Lombardijen snel een afspraak maken. De praktijk biedt de beste behandeling zodat u weer snel in staat bent om weer veerkrachtig in het leven te staan.

Afspraak maken voor het spreekuur

Voor het maken van een afspraak kunt u elke morgen bellen tussen 08.00 uur en 10.30 uur of een mail sturen naar info@zorgpunt.net.

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruikmaken van het telefonisch en e-mailspreekuur. Een afspraak voor een telefonisch consult kunt u maken door de praktijk te bellen. U wordt later op de dag, op een afgesproken tijdstip, teruggebeld door de huisarts.

Altijd vervoer naar de huisarts met de Wijkbus

Beschikt u zelf niet over vervoer om naar de praktijk te komen, dan kunt u zich tegen een laag tarief laten halen en brengen door de Wijkbus (telefoonnummer 010-4191020). De Wijkbus verzorgt het vervoer voor 55-plussers en mindervaliden die niet of moeilijk zelfstandig kunnen reizen. U kunt uw rollator of opklapbare rolstoel meenemen in de bus.

Loading

Contact info

Schopenhauerweg 72, 3076 DT Rotterdam, Nederland

Monday 8:00am - 5:00pm
Tuesday 8:00am - 5:00pm
Wednesday 8:00am - 12:00pm
Thursday 8:00am - 5:00am
Friday 8:00am - 12:00pm
Local time 6:36pm
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register