Contact

Huisartsenpraktijk J.H. van Leeuwen is gevestigd in Beverwaard, IJsselmonde. De praktijk is persoonlijk en voor iedereen uit de wijk toegankelijk. Het team van de huisartsenpraktijk werk iedere dag met u aan een beter gezondheid.

Reguliere en aanvullende zorg

U kunt bij de praktijk terecht voor reguliere zorg in de vorm van een consult tijdens een praktijkbezoek, per telefoon, per beeldbellen, per e-mail en tijdens visite bij u thuis. Naast de reguliere zorg kunt u ook gebruikmaken van aanvullende zorg zoals een bloeddrukmeting, longfunctietest, CRP meting, chirurgische ingrepen en therapeutische injecties.

Het team

Het team van Huisartsenpraktijk J.H. van Leeuwen bestaat uit:

-Huisartsen

-Assistentes

-Praktijkondersteuner GGZ Volwassenen, GGZ Jeugd, Somatiek en Ouderenzorg.

Praktijkondersteuner Ouderenzorg

Binnen huisartsenpraktijken is de functie praktijkondersteuner Ouderenzorg niet meer weg te denken. De functie is ontstaan doordat (kwetsbare) ouderen met complexe problematiek steeds vaker thuis blijven wonen. Deze groep komt voor zorg bij de huisarts en mede hierdoor speelt de zorg voor ouderen in huisartsenpraktijken een steeds grotere rol.

Bij huisartsenpraktijk J.H. van Leeuwen is een praktijkondersteuner Ouderenzorg werkzaam. Een praktijkondersteuner ouderenzorg valt onder de eind- of behandelverantwoordelijkheid van de huisarts. De focus van de praktijkondersteuner ouderenzorg ligt op ondersteuning, begeleiding en de organisatie van zorg voor de oudere patiënten (65+). De aandachtsgebieden zijn fysieke, cognitieve en psychische kwetsbaarheid. Hierbij kunt u denken aan dementie, eenzaamheid of fysieke ongemakken door ouderdom.

De praktijkondersteuner ouderenzorg kan ook helpen met een eventuele doorverwijzing naar de thuiszorg  of andere gespecialiseerde zorgverleners.

Spreekuur

U kunt een bezoek brengen aan de huisarts door een afspraak te maken voor het ochtend- of middagspreekuur. Dit kunt doen via de assistente door te bellen naar 010-2927330. De praktijk is gelegen in Gezondheidscentrum Sportdorp, Sportsingel 11 te Rotterdam.

Kunt u om medische redenen niet naar de praktijk komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken.

 

Loading

Contact info

Sportsingel 11, 3078 XS Rotterdam, Nederland

Monday 8:00am - 5:00pm
Tuesday 8:00am - 5:00pm
Wednesday 8:00am - 5:00pm
Thursday 8:00am - 5:00pm
Friday 8:00am - 5:00pm
Local time 10:43pm
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register