Contact

PIT 010 zet zich in voor het welzijn van de bewoners in onder andere Beverwaard, gemeente IJsselmonde. Actieve bewoners, talloze vrijwilligers, talentvolle stagiair(e)s en professionals werken binnen de Huizen van De Wijk, de ontmoetingsplekken van én voor de wijk,  samen aan een sterker IJsselmonde. De PIT in Huis van de Wijk De Focus is voor iedereen toegankelijk. Van kinderen tot senioren en van jongeren tot volwassenen.

Brede ondersteuning en activiteiten in Beverwaard

PIT 010 gaat ervan uit dat iedereen unieke talenten heeft en iets voor de samenleving kan betekenen. Het doel is dan ook te zorgen dat alle IJsselmondenaren zo goed mogelijk in hun vel zitten en dat ze actief meedoen aan het leven in de wijk. Ondersteuning is er voor mensen die nieuwe talenten en vaardigheden willen ontwikkelen of die ergens op eigen kracht niet uitkomen. Met een gevarieerd activiteitenaanbod, vaak door vrijwilligers georganiseerd, is er altijd een oplossing voorhanden. Of je nu wilt deelnemen aan activiteiten of aan de slag gaat als vrijwilliger binnen Huis van de Wijk De Focus : er is altijd iets te doen bij jou in de buurt, dat bij jou past!

Hoe groot of klein de vraag ook is, elke vraag mag en kan gesteld worden. Het team van PIT 010 is actief in heel IJsselmonde en werkt nauw samen met onder andere Antes, Laurens, Middin, woningbouwcorporaties, het wijkteam, de politie, de bewoners zelf en andere zorg- en welzijnsorganisaties.

Activiteiten bezoeken óf organiseren

In de Huizen van de Wijk worden veel activiteiten georganiseerd. Zo kun je deelnemen aan een taalcursus, les in gezond eten of bewegen.  

Neem een kijkje in de volledige agenda om te kijken of er ook iets voor jou bij zit! Wil je zelf een bewonersactiviteit of -initiatief organiseren? Dan kun je gebruik maken van één van de ruimtes in de Huizen van de Wijk. Een ruimte reserveren doe je hier.  

Signaalpunt tegen Eenzaamheid

Bewoners en wijkorganisaties zijn de ogen en oren van de wijk. Daarom is er in elk Huis van de Wijk een Signaalpunt tegen Eenzaamheid. Daar kun je terecht als jij je zorgen maakt over iemand in jouw buurt

Het team van PIT 010 bestaat uit:

  • jongerencoaches
  • medewerkers vroegsignalering,
  • sociaal werkers,
  • wijkmakelaars,
  • vrijwilligersmakelaar.

Voor ieder wat wils!

Het team van PIT 010 kom je zowel tegen in De Huizen van de Wijk als op straat en bij wijkactiviteiten/-evenementen. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Je mag ons altijd aanspreken, wij staan je graag te woord!

 

 1,366 Keer bekeken

Contact info
Closed now
Monday 8:30am - 10:00pm
Tuesday 8:30am - 10:00pm
Wednesday 8:30am - 10:00pm
Thursday 8:30am - 10:00pm
Friday 8:30am - 10:00pm
Saturday 8:30am - 10:00pm
Sunday 8:30am - 10:00pm
Local time 6:45am
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register