Contact

Wat is Huis van de Wijk De Focus

Huis van de Wijk De Focus is er van én voor de wijk. Verenigingen, maatschappelijke organisaties én buurtbewoners organiseren hier allerlei activiteiten waaraan je kunt deelnemen: van taalcursus en beweeglessen, tot creatieve workshops en kaartclubs. Daarnaast kun je er vrijwilligerswerk doen, als medewerker achter de bar, balie of bij het formulierenteam bijvoorbeeld. Iedereen is welkom: wandel eens binnen voor een bakkie koffie of een gezellig praatje!

PIT 010 is de organisatie achter de Huizen van de Wijk. Het zet zich in voor het welzijn van de bewoners in onder andere Beverwaard, gemeente IJsselmonde. Actieve bewoners, talloze vrijwilligers, talentvolle stagiair(e)s en professionals werken binnen de Huizen van De Wijk aan een sterker IJsselmonde. Huis van de Wijk De Focus is voor iedereen toegankelijk. Van kinderen tot senioren en van jongeren tot volwassenen.

Activiteiten bezoeken óf organiseren

Iedereen heeft unieke talenten heeft en iets voor de samenleving kan betekenen. Het doel is dan ook te zorgen dat alle IJsselmondenaren zo goed mogelijk in hun vel zitten en dat ze actief meedoen aan het leven in de wijk.

In de Huizen van de Wijk worden veel activiteiten georganiseerd. Zo kun je deelnemen aan een taalcursus, les in gezond eten of bewegen. Of je nu wilt deelnemen aan activiteiten of aan de slag gaat als vrijwilliger binnen Huis van de Wijk De Focus is er altijd wel iets te doen dat bij je past. Neem een kijkje in de volledige agenda voor alle activiteiten. Voel je welkom!

Ruimte reserveren

Wil je zelf een bewonersactiviteit of -initiatief organiseren? Dan kun je gebruik maken van één van de ruimtes in de Huizen van de Wijk. Een ruimte reserveren doe je hier.  

Signaalpunt tegen Eenzaamheid

Bewoners en wijkorganisaties zijn de ogen en oren van de wijk. Daarom is er in elk Huis van de Wijk een Signaalpunt tegen Eenzaamheid. Daar kun je terecht als jij je zorgen maakt over iemand in jouw buurt

 245 Keer bekeken

Contact info
Closed now
Monday 8:30am - 10:00pm
Tuesday 8:30am - 10:00pm
Wednesday 8:30am - 10:00pm
Thursday 8:30am - 10:00pm
Friday 8:30am - 10:00pm
Saturday 8:30am - 10:00pm
Sunday 8:30am - 10:00pm
Local time 5:37am
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register