Contact

Welzijnsaanbieder SOL staat aan het roer van de Huizen van de Wijk, waaronder Huis van de Wijk De Focus, dat zich inzet voor de welzijnsbevordering van bewoners in Beverwaard, gemeente IJsselmonde. Dit dynamische centrum wordt gevormd door actieve bewoners, toegewijde vrijwilligers, getalenteerde stagiairs en professionals die gezamenlijk streven naar een veerkrachtiger IJsselmonde.

De deuren van Huis van de Wijk De Focus staan open voor iedereen, van kinderen tot senioren en van jongeren tot volwassenen. In dit bruisende welzijnscentrum kun je deelnemen aan diverse activiteiten, variërend van taalcursussen en beweeglessen tot creatieve workshops en kaartclubs. Bovendien bestaat de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te verrichten, bijvoorbeeld als barmedewerker, bij de receptie of bij het formulierenteam. Of je nu wilt deelnemen aan activiteiten of je inzetten als vrijwilliger, Huis van de Wijk De Focus biedt voor elk wat wils.

Loop gerust eens binnen voor een informeel gesprek of een ontspannen kop koffie! Ontdek en ontplooi je unieke talenten, want iedereen kan iets betekenen voor de samenleving. Het streven is om alle inwoners van IJsselmonde optimaal te laten gedijen en actief te laten deelnemen aan het leven in de wijk. De Huizen van de Wijk bieden diverse activiteiten aan, variërend van taalcursussen en gezonde voedingslessen tot bewegingsactiviteiten. Of je nu wilt deelnemen of als vrijwilliger aan de slag wilt gaan, er is altijd iets wat bij je past. Raadpleeg de volledige agenda voor een overzicht van alle activiteiten en voel je van harte welkom!

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een bewonersactiviteit of -initiatief? Maak dan gebruik van de beschikbare ruimtes in de Huizen van de Wijk. Loop gerust binnen en informeer naar de mogelijkheden!

Loading

Contact info

Oude Watering 324, 3077 RE Rotterdam, Nederland

Open now
Monday 8:30am - 10:00pm
Tuesday 8:30am - 10:00pm
Wednesday 8:30am - 10:00pm
Thursday 8:30am - 10:00pm
Friday 8:30am - 10:00pm
Saturday 8:30am - 10:00pm
Sunday 8:30am - 10:00pm
Local time 10:17am
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register