Contact

Wat is het Feyenoord Museum

Kunst en cultuur bevorderen de positieve gezondheid van ouderen. Een dag in het Feyenoord Museum staat in het teken van herinneringen ophalen en weer even terug reizen naar het verleden. Het museum levert een bijdrage om toegankelijk en betekenisgevend te zijn voor ouderen door hen te inspireren en verrijken met een

Het museum streeft er naar om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen door hen te inspireren en verrijken met de geschiedenis van de club.

Tijdreis door de geschiedenis van de club

Ga mee op tijdreis door de hoogtepunten van de club, haar stadion en de mensen. Bijzondere voorwerpen, foto’s, films en verhalen vertellen de geschiedenis van de club. Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit van de legendarische voetbalclub Feyenoord tijdens uw bezoek aan het Museum. Van de oprichting van Wilhelmina in 1908 tot aan het meest recente landskampioenschap in 2017. Tijdens het museumbezoek kun je ook langs verschillende hoogtepunten van De Kuip lopen, zoals de spelerstunnel, het ereterras en de monumentale Olympiazijde.

Voormalige Feyenoordzaal getransformeerd tot de ultieme Feyenoord ervaring

De voormalige Feyenoordzaal aan de monumentale Olympiazijde is getransformeerd tot de ultieme Feyenoord ervaring. Een museum van het volk. Een plek u zich als bezoeker te goed kan doen aan de weldaad van relikwieën en de indrukwekkende tijdlijn van de club. Loop ook langs verschillende hoogtepunten van De Kuip zoals de spelerstunnel, het ereterras en de monumentale Olympiazijde en maak uw bezoek compleet.

Goed toegankelijk

Het museum is goed toegankelijk voor ouderen en mindervaliden. Er zijn zeer veel voorzieningen, waaronder brede gangpaden en aangepaste toiletten. De locatie beschikt over een restaurant en is er gratis parkeergelegenheid. Het museum is geopend van maandag tot en vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en altijd onderdeel van een rondleiding in De Kuip. Entreetickets zijn verkrijgbaar vanaf 12,50 euro. Met een museumkaart heeft u gratis toegang tot het museum.

 

 

 

Loading

Contact info
Closed now
Monday 9:00am - 5:00pm
Tuesday 9:00am - 5:00pm
Wednesday 9:00am - 5:00pm
Thursday 9:00am - 5:00pm
Friday 9:00am - 5:00pm
Local time 9:05pm
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register