Contact

Restaurant Dolice bevindt zich op de Beijerlandselaan, is makkelijk bereikbaar met de auto en het OV. Onderneemster Senay runt het restaurant een ruim assortiment van gerechten en drankjes, voor zowel lunch, diner en het borrelen. Vanwege de corona maatregelen kan je er momenteel niet eten, wel is het open voor afhaal en wordt er bezorgd. Senay is een geweldig mens en niet alleen werkt ze in de straat maar woont er ook!

TIP! Als je voor 13.00 uur reserveert kan je diezelfde avond nog heerlijk smullen van de verse linzensoep, hartige groenteflensjes, mezzes, ovengerechten, kipschotels, gevulde aubergines en meer.

Ook Senay van Dolice heeft het zwaar, onze oproep is om in februari en maart een keer te bestellen. Bekijk het gehele menu via:
https://www.dolice.nl.

Bel even met Senay via het nummer hier vermeld op de pagina voor 13.00 uur en haal je bestelling op of laat het leveren. Ophalen kan vanaf 17.30 uur en bezorgen tot 21.00 uur. Vermeld bij je bestelling #WijkGids en Senay zingt ook nog eens een mooi lied voor je:) Wat een heldin!

 4,044 Keer bekeken

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Beijerlandselaan 165, 3074 EG Rotterdam, Nederland

Socials:
Advertentie

Register

You don't have permission to register