Contact

Wil jij leren dansen? Ben jij een volwassen Rotterdammer, Ridderkerker of woonachtig in omliggende plaatsen? Hou je van gezelligheid? En zijn de ballroom en latin jouw favoriet? Allemaal ja? Dan is Danscentrum Remus echt iets voor jou!

Wat is Danscentrum Remus?

Danscentrum Remus biedt les in de stijldansen ballroom en latin aan volwassenen. Van ballroom dansen, zoals de Quikstep, Engelse wals en Tango tot latin dansen zoals de Chachacha, Jive en Rumba: er wordt gedanst op hedendaagse popmuziek. 

Iedereen is welkom, zowel dansparen als mensen zonder danspartner. Ervaar de informele sfeer op de mooiste dansvloer van de Beverwaard, voel je welkom!

Inschrijven voor proefles

Je kunt het hele jaar meedoen aan danslessen. De lessen worden gegeven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het lesrooster kun je hier bekijken. Naast de danslessen zijn er gezellige dansavonden waarop je volop kunt dansen, maar waar ook gelegenheid is voor een praatje met (nieuwe) dansvrienden. Je hoeft niet bij Dansschool Remus op les te zitten om naar deze dansavonden te komen.

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Zo kun je ervaren of dansen iets voor jou is. Je zit nergens aan vast.

Liever eerst een keer kijken bij een dansles of dansavond? Loop gerust binnen, je bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Loading

Contact info

Cranendonckweg 40, 3077 LA Rotterdam, Nederland

Monday 7:00pm - 11:00pm
Tuesday 7:00pm - 11:00pm
Thursday 7:00pm - 11:00pm
Friday 6:30pm - 10:30pm
Saturday 8:00pm - 12:30pm
Local time 11:32pm
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register