Contact

CJG is het Centrum voor Jeugd en Gezin waar het allemaal draait om veilig en gezond opgroeien. Want dat willen we natuurlijk voor alle kinderen! Dat doet het CJG via 15 contactmomenten: vanaf de geboorte tot je kind 18 jaar is. Tijdens die jaren bekijken ze of jouw kind zich goed ontwikkelt. Je kunt al vanaf de zwangerschap bij hen terecht. Met 52 locaties verspreidt in de regio Rotterdam-Rijnmond, is er altijd een CJG bij jou om de hoek.

Het CJG is dé plek waar ouders, verzorgers, kinderen en jongeren terechtkunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Geen vraag is ze te gek, geen vraag is raar. De jeugdartsen, -verpleegkundigen, (dokters)assistenten, (ortho)pedagogen en andere deskundigen bieden advies, ondersteuning. Zij denken ook graag met je mee. Samen zoeken zij naar een antwoord op jouw vraag. En komen ze er samen niet uit, dan zoeken ze de juiste deskundige in ons netwerk. Dus je krijgt altijd antwoord op jouw vraag of probleem. Zo zorgen ze dat jij gezond en veilig opgroeit in de buurt waarin je woont.

Wil jij nog meer weten? Of ben je een professional of vrijwilliger en wil je weten wat jij voor het centrum kunt betekenen? Kijk dan op de website. Hier vindt je ook het adres van jouw Centrum voor Jeugd en Gezin in Beverwaard.

Loading

Contact info
Open now
Monday 8:00am - 5:00pm
Tuesday 8:00am - 5:00pm
Wednesday 8:00am - 5:00pm
Thursday 8:00am - 5:00pm
Friday 8:00am - 5:00pm
Local time 8:53am
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register