Contact

Wat is Centrum voor Jeugd en Gezin?

CJG is het Centrum voor Jeugd en Gezin waar het allemaal draait om veilig en gezond opgroeien. Want dat willen we natuurlijk voor alle kinderen! Dat doet het CJG via 15 contactmomenten: vanaf de geboorte tot je kind 18 jaar is. Tijdens die jaren bekijken we of jouw kind zich goed ontwikkelt. Je kunt al vanaf de zwangerschap bij ons terecht. Met 52 locaties verspreidt in de regio Rotterdam-Rijnmond, is er altijd een CJG bij jou om de hoek.

Waarom het Centrum voor Jeugd en Gezin?

Het CJG is dé plek waar ouders, verzorgers, kinderen en jongeren terechtkunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Geen vraag is ons te gek, geen vraag is raar. Onze jeugdartsen, -verpleegkundigen, (dokters)assistenten, (ortho)pedagogen en andere deskundigen bieden advies, ondersteuning. Zij denken ook graag met je mee. Samen zoeken we naar een antwoord op jouw vraag. En komen we er samen niet uit, dan zoeken we de juiste deskundige in ons netwerk. Dus je krijgt altijd antwoord op jouw vraag of probleem. Zo zorgen we dat jij gezond en veilig opgroeit in de buurt waarin je woont.

Cijfers:

  • Contactmomenten met kinderen: 297.000
  • Locaties: 52
  • Professionals die ons en jou dus, helpen: 681
  • Percentage bereikte kinderen van 0-4 jaar: 94%
  • Percentage bereikte kinderen van 4-18 jaar: 64,4%

Wil jij nog meer weten? Of ben je een professional of vrijwilliger en wil je weten wat jij voor het centrum kunt betekenen? Kijk dan op onze website. Hier vindt je ook het adres van jouw Centrum voor Jeugd en Gezin in Beverwaard.

Loading

Contact info
Open now
Monday 8:00am - 5:00pm
Tuesday 8:00am - 5:00pm
Wednesday 8:00am - 5:00pm
Thursday 8:00am - 5:00pm
Friday 8:00am - 5:00pm
Local time 10:53am
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register