Contact

Buurtpreventie Morgenweide is een succesvol samenwerkingsverband tussen politie Ypenburg, gemeente Den Haag en buurtbewoners. Samen zorgen we voor een veiligere en aangenamere wijk voor iedereen. Door mee te lopen met ons team, kun je een verschil maken voor jezelf en de buren.

Stel je eens voor dat onze buurt nog veiliger en beter beschermd is tegen problemen zoals inbraken, rondzwervend afval en gevaarlijke situaties. Jij kunt hieraan bijdragen door deel te nemen aan ons buurtpreventieteam en samen te werken met andere vrijwilligers, de gemeente en wijkagenten.

Word nu onderdeel van Buurtpreventie Morgenweide en help ook mee de veiligheid en leefbaarheid in Morgenweide verder te verbeteren. Of je nu wekelijks of maandelijks tijd hebt om mee te lopen, jouw inzet is van grote waarde. Meld je aan voor een proefloop om te ervaren of deelname aan het buurtpreventieteam iets voor jou is.

Heb je vragen over buurtpreventie in Morgenweide of wil je aanmelden om mee te lopen? Stuur dan een e-mail naar bpt@morgenweide.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd aanspreken op straat voor meer informatie.

Volg ons op Facebook en Twitter voor updates en meer informatie:
https://www.facebook.com/BPTMorgenweide/
https://twitter.com/BPTMorgenweide

Lees ook via LikeJeWijk Ypenburg via: https://bit.ly/3ojYWwf

Loading

Contact info

Brigantijnlaan 203, 2496 ZS Den Haag, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register