Contact

Bewonersplatform Ypenburg (BPY) is een vereniging van alle bewonersorganisaties van Ypenburg: Bosweide, De Bras, Morgenweide (incl. De Venen/De Reef), Singels en Waterwijk. Bestuursleden van de individuele bewonersorganisaties vormen samen het BPY. Het BPY bespreekt buurt overstijgende onderwerpen op het gebied van infrastructuur, leefbaarheid en duurzaamheid en zorgt er jaarlijks voor dat er onderwerpen op de politieke agenda worden gezet. Waar nodig organiseren we ook themabijeenkomsten over voor Ypenburg belangrijke onderwerpen. Daarnaast bevordert het BPY de samenwerking tussen bewonersorganisaties. 

Het BPY heeft een goede en directe band met het stadsdeelkantoor. Aanvullend overlegt het BPY ook nog tweemaal per jaar met de stadsdeeldirecteur. Astrid Baks is onze administratief ondersteuner en verzorgt het Secretariaat van het BPY. Zij is te vinden in het Piet Vink Centrum op dinsdag en donderdag 8.30 – 15.00 uur


Contactgegevens BPY

Vereniging Bewonersplatform Ypenburg
Laan van Hoornwijck 260
2497 ED Den Haag
Tel.: 070 – 2052541
KvK 52172899
Email secretariaat: ver.bpy@gmail.com


Hernieuwbare warmte
Hernieuwbare Warmte Ypenburg (HWBY) is een initiatief van het BPY en werkt samen met de gemeente Den Haag, gemeente Pijnacker-Nootdorp, provincie Zuid-Holland en energieleverancier Eneco als warmte producent en warmtenetwerkbeheerder. HWBY is een onafhankelijke stichting voor en door bewoners van Ypenburg (inclusief de Venen in Nootdorp), die zich inzetten voor een CO2-neutrale wijkverwarming in 2025. Dit past binnen de klimaatdoelstellingen van de gemeente Den Haag en de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Meer informatie vindt u op de website van het HWBY.

Loading

Contact info

Laan van Hoornwijck 260, 2497 ED Den Haag, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register