Contact

Iedereen wil zo lang mogelijk gezond blijven leven. Veilig, effectief en doelmatig gebruik van geneesmiddelen is hierin cruciaal. De behandeling met geneesmiddelen kan complex zijn. Dit komt doordat ieder mens uniek is en daarmee ook de reactie op een geneesmiddel.

Het is als zorgverlener de uitdaging om kennis over de complexe geneesmiddelen en behandelingen hier speciaal op af te stemmen. Door een nauwe samenwerking met uw behandelaar, wijkverpleegkundige maar ook het ziekenhuis trachten ze u de optimale behandeling te bieden. Na goede informatievoorziening en voorlichting kiest u als patiënt de beste therapie op een wijze waar u zich prettig bij voelt: aan de balie (persoonlijk) of via de 24- uurs medicijnkluis.

Ze waken ervoor dat iedere patiënt zorg op maat krijgt. Met al uw vragen over geneesmiddelen kunt u bij Dante terecht. Zo zorgen ze ervoor dat u kunt blijven doen wat u doet, wat u leuk vindt. Zowel vandaag als morgen!

 

Waarom Dante Apotheek?

Tijd en aandacht voor uw gezondheid:

Ze besteden graag zoveel mogelijk aandacht aan:

  • het begeleidingsgesprek nieuw geneesmiddel
  • het tweede uitgifte gesprek
  • advies en begeleiding
  • het belang van therapietrouw
  • medicatiecheck

 

Deskundig personeel is onmisbaar in de apotheek. Ze hechten veel belang aan goed geschoold personeel die kennis en nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied bijhouden.  Daarom volgen ze als team diverse nascholingen. Lees er meer over via de link naar de website.

Loading

Contact info

Dantestraat 456, 3076 KV Rotterdam, Nederland

Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register