Contact

Apotheek Beverwaard besteedt uiterste zorg aan geneesmiddelen. Als wijkbewoner kunt u rekenen op deskundig advies van de assistenten en apotheker. De apotheek werkt samen met huisartsen en andere zorgverleners. U kunt er met al uw vragen over medicijnen, (mogelijke) bijwerkingen, uw gezondheid en het gebruik van uw medicijnen terecht. Bij de apotheek staat begeleiding van nieuwe medicijnen hoog in het vaandel. De medewerkers geven u advies, voorlichting en begeleiden u bij uw medicijngebruik.

Team Apotheek Beverwaard

Het team van Apotheek Beverwaard bestaat uit:

-2 apothekers

-6 apothekersassistentes

-1 ondersteunend medewerker

Diensten

-24 uurs medicijnlocker

-Kijksluiter

-Digitale facturatie

-Medicijnen ophalen

-Herhaalrecept aanvragen

-Bezorgservice

-Online patiëntenportaal

Bezorgservice

De apotheek beschikt over een bezorgservice. Hiervan kunt u gebruikmaken als u bijvoorbeeld slechts ter been of erg ziek bent en u niemand anders heeft die uw medicatie kan ophalen. Neem contact op met de apotheek of met uw huisarts voor het maken van een bezorgafspraak. Bezorgtijden zijn op werkdagen tussen 12.30 uur en 17.30 uur.

 

Online patiëntenportaal

Als patiënt heeft u toegang tot het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Dit is een beveiligde website en/of website waarin u eenvoudig uw medische gegevens kunt bekijken en online contact kunt onderhouden met de apotheek. Dat app geeft u ook de mogelijkheid om online vragen te stellen aan uw apotheker en herhaalrecepten aan te vragen.

U kunt zich eenvoudig inschrijven voor MijnGezondheid.net door een account aan te maken met uw DigiD.

Contact

De apotheek is op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur. U vindt de apotheek op de begane grond in Gezondheidscentrum Beverwaard.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de medewerkers. Zij beantwoorden direct uw vraag of maken voor u een afspraak met de apotheker in een medicijnconsult. Voor uw vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 010 – 479 96 31.

Loading

Contact info

Boxbergenstraat 11, 3077 JS Rotterdam, Nederland

Closed now
Monday 8:00am - 5:30pm
Tuesday 8:00am - 5:30am
Wednesday 8:00am - 5:30pm
Thursday 8:00am - 5:30pm
Friday 8:00am - 5:30pm
Local time 9:46pm
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register