Contact

De Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk vormen samen de voornaamste winkelconcentratie in Feijenoord. Het winkelgebied heeft als direct verzorgingsgebied de wijken Hillesluis, Bloemhof en Vreewijk. Met zo’n 240 winkels en bedrijven heeft de winkelstraat een dominante positie en voorziet daarmee in de dagelijkse behoeften van de omwonenden. Vanuit de omliggende wijken kunnen circa 38.000 inwoners in principe tot het verzorgingsgebied worden gerekend. De integrale aanpak van het winkelgebied is daarom cruciaal voor de woningbouwopgave op Zuid in het kader van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ). Door een vitaal en aantrekkelijk winkelgebied kunnen de omliggende wijken de gewenste kwaliteitssprong maken.

De vitaliteit en de aantrekkelijkheid van het winkelgebied staat al jaren onder druk. Ondermijning doordrenkt de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk. Sinds 2014 hebben instanties hier hun handen meer dan vol aan.

De Alliantie Hand in Hand zet zich in de periode 2019 – 2029 in voor een vitale lokale economie en een aantrekkelijk woonklimaat op de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk. Voor bewoners, ondernemers en bezoekers. Aanpak van ondermijnende criminaliteit, overlast en problematische verhuur is daarbij randvoorwaardelijk. Het fundament onder deze aanpak zijn de pijlers aanpak Ondermijning, Fysiek, Branchering & Woonprogramma en krijgen imago & communicatie volop aandacht.

Vind de contactpersonen via: https://hand-in-hand.nu/over-contact/

Loading

Contact info

Beijerlandselaan 167A, 3074 EH Rotterdam, Nederland

Closed now
Monday 9:00am - 5:00pm
Tuesday 9:00am - 5:00pm
Wednesday 9:00am - 5:00pm
Thursday 9:00am - 5:00pm
Friday 9:00am - 5:00pm
Saturday Closed
Sunday Closed
Local time 9:48pm
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register