Contact

Wat is Allenzorg

Allenzorg biedt verzorging en verpleging aan mensen met somatische en/of psychogeriatrische klachten, palliatieve terminale zorg en sociaal-maatschappelijke begeleiding. Eigenaresse Harriëte heeft veel kennis van de problematiek in de ouderenzorg door haar jarenlange ervaring in verpleeghuizen en woonzorgcentra. Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dat wilt u als 65-plusser graag. De juiste professionele zorg van Allenzorg maakt dit mogelijk.

Samen, zichzelf blijven en dichtbij

De zorg binnen Allenzorg is gebaseerd op de pijlers samen, zichzelf blijven en dichtbij.

1.Samen: de samenhang tussen u, uw familie en de professional.

2.Zichzelf blijven: zorg bieden op een manier dat u zichzelf blijft voelen en het beste uit uzelf te halen

3.Dichtbij: medewerkers die dichtbij u staan en op die manier invulling geven aan uw wensen en verwachtingen

Hiervoor kunt u terecht

U kunt bij Allenzorg terecht met complexe en minder complexe zorgbehoeften. Deze zorgbehoeften variëren van huishoudelijke werkzaamheden tot intensieve verzorging en verpleging. Dat kan tijdelijk. Bijvoorbeeld als zorg na opname in een ziekenhuis of als zorg in de laatste levensfase. Het kan ook voor langere tijd. Bijvoorbeeld wanneer u een chronische aandoening heeft of dementerende bent.

Allenzorg is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitszorg vanaf minimaal 1 aaneengesloten uur tot 24 uur zorg per dag.

Wij geloven in flexibel inzetbare zorg, gegeven door betrokken zorgspecialisten.

Wijkzorgteams

Allenzorg heeft wijkzorgteams die continue zorg bieden. Wij zitten bij u in de buurt en kennen de omgeving. U ontvangt zorg op maat, veilig en comfortabel in uw eigen huis. Uw wensen en verwachtingen vormen hierbij het uitgangspunt zijn.

Vergoeding en kostenindicatie

De kostenvergoeding van wijkzorg loopt in de regel via de zorgverzekeringswet (ZVW). Hiertoe is een indicatie benodigd, waarvoor u terecht kunt bij Allenzorg.

Contact opnemen

Heeft u na uw ziekenhuisopname thuiszorg nodig? Moet er verpleegkundige hulp worden ingezet? Of lukt het niet meer zelfstandig te douchen of uw huishouden zelf te doen? Voor al deze hulpvragen is Allenzorg er graag voor u.

Wilt u meer weten, bekijk dan de website of neem contact op door te bellen naar 06-22051819

Loading

Contact info

Stapelenerf 11, 3077 RZ Rotterdam, Nederland

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register