Accent Avondschool biedt cursussen en trainingen op dinsdag- en donderdagavonden aan de doelgroep van volwassenen met een (Licht) Verstandelijke Beperking, afgekort LVB, maar ook nieuwkomers die Nederlands willen leren / laaggeletterd zijn. Ons onderwijsaanbod is gericht op de thema’s Zelfredzaamheid, Basis-Arbeidsvaardigheden en creativiteitsontwikkeling.

Het doel is om hen in staat stellen beter en zelfstandiger te kunnen functioneren in de maatschappij. De klassen zijn klein (plm. 8 cursisten) met een bevoegde docent. De lessen zijn van 19.00 – 21.00 uur in Rotterdam IJsselmonde.


Aanbod

Het lesaanbod is heel divers: Gezond Koken, Tekenen en Schilderen, Nederlands, (Geld)rekenen en Budgetteren, Djembé, Veilig Internetten, Arbeidsvaardigheden, Zelfredzaamheid, Weerbaarheid, Dansen, Sporten, Fietstechniek, Veiligheid op de werkvloer (VCA).

Avondschool biedt ook een platform voor vrijwilligers om eventjes uit de wereld van targets en cijfers te stappen en feel-good ervaringen mee te krijgen in de ondersteuning van onze doelgroep. Je kunt als vrijwilliger op heel veel terreinen bij ons aan de slag: assisterend in de lesgroepen, helpen met onze P.R, content vulling van de website, sporten, enz. enz.

Actie!
Ben je als professional werkzaam als (persoonlijk) begeleider, teamleider, job coach, welzijnswerker? Dan ben jij degene die ons aanbod kan koppelen aan vragen van cliënten.

Zoek je een uitbreiding van je werk, stage of vrijwilligerswerk?
Neem dan contact op met Jos Allewijn, directeur locatie Zuid, voor een kennismaking, maar pas op: dit werk is verslavend……!

Loading

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register