Contact

Wat is Aandebakgarantie.nl

Aandebakgarantie.nl geeft jongeren van Rotterdam Zuid een vliegende start op de arbeidsmarkt. Al bij de start van jouw mbo-opleiding heb je de garantie dat je aan het eind van die opleiding een baan hebt bij een van de werkgevers die zich hebben aangesloten bij het Nationaal Programma Rotterdam Zuid, de organisatie achter dit initiatief. 

Nog steeds kiezen veel jongeren van Zuid op dit moment voor opleidingen in de juridische en administratieve sectoren terwijl het banenaanbod in deze sectoren juist daalt. Dit zorgt ervoor dat veel van deze jongeren geen werk vinden na het behalen van een diploma. AanDeBak-garantie en de aangesloten werkgevers stimuleren jongeren te kiezen voor opleidingen in bepaalde sectoren en stellen daar dus een baangarantie tegenover. 

Hoe kom je in aanmerking?

Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor de AanDeBak-garantie is een opleiding afronden binnen een bepaalde sector. Je kunt vervolgens zonder sollicitatieprocedure aan de slag bij een van de aangesloten werkgevers. Met een lekker salaris. 

Onderstaande sectoren doen mee: 

-Techniek en haven

-Kinderopvang

-Veiligheid 

-Installatie en metaal

-Voedingsmiddelen technologie

-Transport en logistiek

-Zorg

-Bouw en infra

Meer informatie over en compleet overzicht van deze sectoren, inclusief bijbehorende opleidingen, kun je hier vinden. 

Open dag bezoeken

De kans op een AanDeBak-garantie begint bij het kiezen van een opleiding die bij jou past. Je kunt open dagen van scholen bezoeken om te kijken welke opleiding bij je past, zodat de juiste keuze te maken. Op de website van Aandebakgarantie.nl vindt je een overzicht van alle open dagen van mob-opleidingen waar bij de start van de opleiding een AanDeBak-garantie word afgegeven. 

Contact opnemen

Heb je vragen over de AanDeBak-garantie? Je kunt contact opnemen met T. Ebeltjes door een e-mail te sturen naar t.ebeltjes@rotterdam.nl of te bellen naar 06-28489275

Deze organisatie / dit initiatief heeft geen vast bezoekadres in Beverwaard. Maar is wel actief in de wijk. Het bezoekadres is:

Mijnsherenlaan 4-10, 3081 CA, Rotterdam. 

 

Loading

Contact info

Beverwaard, 3077 Rotterdam, Nederland

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register