Contact

Aafje is een ouderenzorgorganisatie die ouderen helpt hun eigen leven te leiden. Aafje helpt ouderen met thuiszorg, huizen en zorghotels. 

Aafje Smeetsland ligt in het rustige deel van IJsselmonde, in de buurt van het Maasstad ziekenhuis, vlakbij groene plantsoenen en de Zevenbergse dijk. Het verpleeghuis is te vinden aan de Pietersdijk 60. 

Smeetsland is een van de gespecialiseerde verpleeghuizen als het gaat om mensen met geheugenproblemen van ouderdom, eventueel in combinatie met andere gesteelijke of lichamelijk beperkingen. In Smeetsland zijn gespecialiseerde zorgprogramma’s voor Psychogeriatrisch Wonen, Gerontopsychiatrie en Korsakov. 

Smeetsland heeft een uitgebreid activiteitenprogramma en intensief contact met mantelzorgers, daarnaast zijn er zorgmedewerkers 24 uur per dag aanwezig voor de best mogelijke zorg. Verder is er een een tijdelijk verblijf mogelijk als er sprake is van een crisisopname. 

De bewoners beschikken over een eenpersoons studio met een eigen badkamer met toilet. Andere faciliteiten die deze locatie aanbiedt zijn kortdurende en langdurige zorg, diverse binnentuinen, diverse voorzieningen, aparte kookruimtes, een gezellige brasserie, open deuren beleid zonder domotica, gratis parkeergelegenheid, ruim activiteitenaanbod en huiskamers grenzend aan terras of balkon. 

U kunt hier terecht met ZZP 0, ZZP 5, ZZP 7, ZZP 7, ZZP 9b, ZZP 10/ELV 10, ELV hoog complex en DBC. 

Bezoek de website voor meer informatie.

Loading

Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register