Contact

Aafje is een ouderenzorgorganisatie die ouderen helpt  hun eigen leven te leiden. Aafje helpt ouderen met thuiszorg, huizen en zorghotels. 

Meerweide is een verzorgingshuis dat midden in het hart van de Rotterdamse wijk IJsselmonde ligt. De woningen zijn vlak naast het winkelcentrum Keizerswaard te vinden op de Grote Hagen 98. Door de omliggende serviceflats komen er veel ouderen op bezoek bij deze locatie, ook beschikt deze locatie over een grote diversiteit aan bewoners. Door de jaarlijkse Iftar legt de locatie Meerweide verbinding tussen culturen en generaties. 

In Meerweide is iedereen met een zorgvraag welkom. In Meerweide zijn er verschillende behandelingen mogelijk door een fysio- of ergotherapeut. daarnaast beschikken ze over dag voorziening voor met mensen op basis van somatiek, PG, Afasie Trainingscentrum en voor mensen met een beperkte visus. Ook biedt de locatie verzorging en verpleging aan, zowel tijdelijk al permanent. 

Daarbij is er bij Meerweide een actief welzijnsteam werkzaam die een activiteitenprogramma faciliteren. Dit is afgestemd op de wensen en behoeften van de wijkbewoners. Dit kan iets creatiefs, sportiefs of gezelligs zijn. 

Om te kunnen beoordelen of een woonlocatie geschikt is, bekijkt het team van professionals de persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Op basis daarvan wordt er een persoonlijk advies geschetst. Het is bij Meerweide mogelijk om mee te verhuizen met de zorgvragende partner, aan de hand van een echtgenoten kamer. 

Om permanent te wonen in Meerweide heeft u een indicatie vanuit de wet langdurige zorg nodig. Voor tijdelijk wonen kunt u bij Meerweide terecht voor: ELV laag complex, ELV hoog complex, ELV palliatief of met de langdurige indicaties ZZP 4( zonder behandeling), ZZP 5,6,7,8,9b. 

Bezoek de website voor meer informatie. 

Loading

Contact info
Open now
Monday 7:00am - 7:00pm
Tuesday 7:00am - 7:00pm
Wednesday 7:00am - 7:00pm
Thursday 7:00am - 7:00pm
Friday 7:00am - 7:00pm
Saturday 7:00am - 7:00pm
Sunday 7:00am - 7:00pm
Local time 2:37pm
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register