Contact

Aafje is een ouderenzorgorganisatie die ouderen helpt hun eigen leven te leiden. Aafje helpt ouderen met thuiszorg, huizen en zorghotels. 

Bij Aafje Endeldijk zijn er vier wooneenheden te vinden met elk 6 á 7 woningen. Iedereen heeft zijn eigen slaapkamer en er is een gezamenlijke huiskamer. In deze huiskamer kunnen er samen maaltijden bereid worden en ook opgegeten worden. Daarnaast is er een veilige binnentuin te vinden waar de bewoners samen kunnen komen voor een leuke beleving. Aafje Endeldijk is te vinden aan de Endeldijk 120. 

De activiteiten op de Endeldijk zijn persoonsgericht. Deze locaties biedt geen grootschalige gebeurtenissen zoals bingo’s of concerten, maar juist op maat gemaakte activiteiten en uitstapjes. Zo kan er geholpen worden in de tuin, naar de gym gaan of meezingen in het koor. Daarnaast zijn er voor kleine groepen uitstapjes zoals Diergaarde Blijdorp, een boottocht maken of naar een museum gaan. 

Op de Endeldijk wonen ouderen met ZZP 5. De kwetsbare gezondheid en de problemen met de oriëntatie en het geheugen zorgen ervoor dat zij dagelijks zorg en begeleiding nodig hebben. Daarom wordt hier ook rust en veiligheid geboden. 24/7 kunnen de bewoners een beroep doen op de zorgmedewerkers. verder zijn er op de Endeldijk ook allerlei specialisten aanwezig zoals een psycholoog, fysiotherapeut, maatschappelijk werker en geestelijke verzorger. 

Bezoek de website voor meer informatie. 

Loading

Contact info
Open now
Monday 24h open
Tuesday 24h open
Wednesday 24h open
Thursday 24h open
Friday 24h open
Saturday 24h open
Sunday 24h open
Local time 9:50pm
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register