Contact

Aafje is een ouderenzorgorganisatie die ouderen helpt hun eigen leven te leiden. Aafje helpt ouderen met thuiszorg, huizen en zorghotels. 

In het verzorgingstehuis De Twee Bruggen zijn kleinschalige woningen te vinden met een brasserie/ontmoetingsruimte en veel ruimte voor de bewoners om een wandeling te maken. Daarnaast worden hier andere faciliteiten aangeboden om het verblijf aangenaam te maken. De eigen studio’s zijn onderdeel van woongroepen en zijn gesitueerd om een gezamenlijke huiskamer. 

In het verpleeghuis bevinden zich 24 uur per dag zorgmedewerkers om de best mogelijk ondersteuning aan te bieden. Aafje De Twee Bruggen biedt verzorging en verpleging, zowel tijdelijk als permanent. Om bij Aafje De Twee Bruggen te wonen is een passende zorgindicatie nodig. 

Er is een programma dubbelzorg aanwezig die van toepassing is op kwetsbare ouderen die op basis van een combinatie van somatiek en gedrag behoefte hebben aan gespecialiseerde en integrale chronische zorg. Daarnaast is er korte zorg voor ouderen die hier zijn om te revalideren na een ziekenhuisopname of op zoek zijn naar overbruggingszorg. 

Verder beschikt deze locatie over ruime huiskamers, eigen studio met badkamer, wonen in een woongroep met eigen entree, deskundig en vriendelijk personeel, huiselijk, veilig en herkenbaar thuis, volledig uitgeruste behandelruimtes, tuin met terras grenzend aan het park, aanbod activiteiten. 

Bij Aafje De Twee Bruggen kunt u terecht met een ZZP 6, ZZP 5, ZZP 8

Bezoek de website voor meer informatie.

Loading

Contact info
Open now
Monday 24h open
Tuesday 24h open
Wednesday 24h open
Thursday 24h open
Friday 24h open
Saturday 24h open
Sunday 24h open
Local time 10:32pm
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register