Contact

7th Street Pop & Rockkoor is afkomstig uit Rotterdam – IJsselmonde.

In september 2009 zijn ze gestart met het koor en op zoek gegaan naar een geschikte oefenlocatie. Dit werd de Rank waar ook Blues sociëteit L’Esprit gevestigd is. Na hier 5 jaar met plezier gerepeteerd te hebben waren ze enigszins uit het jasje gegroeid, en zijn ze op zoek gegaan naar een nieuwe ruimte. Na enige omzwervingen zijn ze nu te vinden aan de Groene Tuin 353, 3078 KG Rotterdam.

Om zich te onderscheiden van andere koren hebben ze ervoor gekozen om zoveel mogelijk eigen arrangementen te gebruiken. Hiervoor hebben ze een ervaren dirigent/arrangeur/muzikaal leider aangetrokken, te weten Peter Kann.

Ze hebben gekozen voor het genre Pop & Rock. Engelstalige songs met de nadruk op Rock. Dus als je een nieuwe muzikale hobby zoekt ben je bij 7th Street Pop & Rockkoor aan het juiste adres.

Het koor oefent elke donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Is zingen je hobby en wil je met plezier je zangkwaliteiten verbeteren en eens kijken hoe het is om in een stoer rockkoor te zingen?  Dan zijn ze op zoek naar jou! Kijk eens rustig rond op de website, en als je interesse hebt, nodigen ze je uit contact op te nemen via het contactformulier onder de knop ‘Contact’. Bellen kan natuurlijk ook Tel: 06-19761766 of 06-29188731.

Loading

Contact info
Social Profiles:
Sponsored Ad

Register

You don't have permission to register